Nowe browary restauracyjne w Polsce

Collapse
X
 
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Pendragon
    Generał Wszelkich Fermentacji
    🥛🥛🥛
    • 2006.03
    • 13952

    Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika abernacka
    Browar Extract doznał "małego" poślizgu. Piwa będą w ofercie nie szybciej niż za miesiąc. Szkoda, bo liczyłem, że uda mi się zobaczyć browar już w ten weekend.
    Czyli ten Pils "z pierwszego rozlewu", którym się dziś chwalą, to jeszcze kontraktowy?

    moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot


    Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie

    Comment

    • abernacka
      Generał Wszelkich Fermentacji
      🥛🥛🥛🥛
      • 2003.12
      • 10861

      Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon
      Czyli ten Pils "z pierwszego rozlewu", którym się dziś chwalą, to jeszcze kontraktowy?
      Sam już nie wiem. Zauważyłem, że w ich działalności jest wiele sprzeczności.
      Piwna turystyka według abernackiego

      Comment

      • pizmak666
        Major Piwnych Rewolucji
        🍼
        • 2006.12
        • 1903

        Nie wiem czy było, Energylandia w Zatorze pisze coś o zakupie nowego terenu i browarze.
        „Wam kury szczać prowadzić, a nie politykę robić”

        "Pamiętaj, że piwo, które nawarzysz inni pić będą-nawarzone zatem winno być więcej niż dobre".

        Nie jestem certyfikowanym sędzią PSPD.

        Comment

        • Prusak
          Major Piwnych Rewolucji
          🥛🥛🥛🥛🥛
          • 2005.07
          • 4449

          W Zatorze miał być browar, ale inny.

          Comment

          • abernacka
            Generał Wszelkich Fermentacji
            🥛🥛🥛🥛
            • 2003.12
            • 10861

            W Karpaczu, do restauracji Sowiduch dotarła dzisiaj warzelnia od Minibrowary.pl
            Piwna turystyka według abernackiego

            Comment

            • Prusak
              Major Piwnych Rewolucji
              🥛🥛🥛🥛🥛
              • 2005.07
              • 4449

              Ta restauracja na pewno się tak nazywa?

              Comment

              • pebejot
                Major Piwnych Rewolucji
                🥛🥛🥛🥛🥛🥛
                • 2010.01
                • 1563

                Browar Extract w Tyńcu podobno już oferuje swoje piwa

                Comment

                • pizmak666
                  Major Piwnych Rewolucji
                  🍼
                  • 2006.12
                  • 1903

                  Wraca temat browaru na AGH.
                  „Wam kury szczać prowadzić, a nie politykę robić”

                  "Pamiętaj, że piwo, które nawarzysz inni pić będą-nawarzone zatem winno być więcej niż dobre".

                  Nie jestem certyfikowanym sędzią PSPD.

                  Comment

                  • Prusak
                    Major Piwnych Rewolucji
                    🥛🥛🥛🥛🥛
                    • 2005.07
                    • 4449

                    Czyli?

                    Comment

                    • pizmak666
                      Major Piwnych Rewolucji
                      🍼
                      • 2006.12
                      • 1903

                      Kraków, Klub Studio, MS AGH.
                      „Wam kury szczać prowadzić, a nie politykę robić”

                      "Pamiętaj, że piwo, które nawarzysz inni pić będą-nawarzone zatem winno być więcej niż dobre".

                      Nie jestem certyfikowanym sędzią PSPD.

                      Comment

                      • abernacka
                        Generał Wszelkich Fermentacji
                        🥛🥛🥛🥛
                        • 2003.12
                        • 10861

                        Przemyska restauracja "Marko" informuje, że podczas zabawy sylwestrowej w ich lokalu będzie można pierwszy raz skosztować piwa z ich browaru, czyli Browaru Grodzkiego.
                        Piwna turystyka według abernackiego

                        Comment

                        • Prusak
                          Major Piwnych Rewolucji
                          🥛🥛🥛🥛🥛
                          • 2005.07
                          • 4449

                          Jeśli tak, to w tym roku zostanie pobity rekord otwarć.

                          Comment

                          • abernacka
                            Generał Wszelkich Fermentacji
                            🥛🥛🥛🥛
                            • 2003.12
                            • 10861

                            Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika abernacka
                            Przemyska restauracja "Marko" informuje, że podczas zabawy sylwestrowej w ich lokalu będzie można pierwszy raz skosztować piwa z ich browaru, czyli Browaru Grodzkiego.
                            Okazuje się, że browar jeszcze nie rozpoczął warzenia, więc różnie z tym sylwestrem może być.
                            Piwna turystyka według abernackiego

                            Comment

                            • e-prezes
                              Generał Wszelkich Fermentacji
                              🥛🥛🥛🥛🥛
                              • 2002.05
                              • 19258

                              Tak mi się zdawało, że to mało realne. Przecież jeszcze nie tak dawno był montaż sprzętu. A idą wolne dni.

                              Comment

                              • Prusak
                                Major Piwnych Rewolucji
                                🥛🥛🥛🥛🥛
                                • 2005.07
                                • 4449

                                Rekord i tak zostanie pobity, bo po są jeszcze w tym roku Kurozwęki, no i Kochłowice, nie mówiąc o Salio, który jeśli jeszcze rzeczywiście nie ma, to będzie miał piwo w grudniu.

                                Comment

                                Przetwarzanie...