Nowe browary restauracyjne w Polsce

Collapse
X
 
  • Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • pizmak666
    Major Piwnych Rewolucji
    🍼
    • 2006.12
    • 1904

    „Wam kury szczać prowadzić, a nie politykę robić”

    "Pamiętaj, że piwo, które nawarzysz inni pić będą-nawarzone zatem winno być więcej niż dobre".

    Nie jestem certyfikowanym sędzią PSPD.

    Comment

    • abernacka
      Generał Wszelkich Fermentacji
      🥛🥛🥛🥛
      • 2003.12
      • 10861

      Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika abernacka Wyświetlenie odpowiedzi
      W Sulejowie pomału tworzy się nowa miejscówka. Sprzęt pochodzić będzie od Minibrowary.pl
      Co prawda sprzęt jest już zamontowany, jednakże na pierwsze piwo musimy poczekać do października.
      Piwna turystyka według abernackiego

      Comment

      • abernacka
        Generał Wszelkich Fermentacji
        🥛🥛🥛🥛
        • 2003.12
        • 10861

        Browar Chełmiński planuje otwarcie pod koniec sierpnia
        Piwna turystyka według abernackiego

        Comment

        • abernacka
          Generał Wszelkich Fermentacji
          🥛🥛🥛🥛
          • 2003.12
          • 10861

          W browarze Chmury z Giżycka, piwa są już ugotowane (niektóre już nawet gotowe do sprzedaży). Niestety przedłuża się remont pomieszczeń ogólnodostępnych, co nie pozwala na otwarcie restauracji. Plan zakłada otwarcie w sierpniu (bez konkretnej daty), jednakże czas pokaże jak w rzeczywistości będzie.
          Piwna turystyka według abernackiego

          Comment

          • Pancernik
            Pułkownik Chmielowy Ekspert
            🥛🥛🥛🥛🥛
            • 2005.09
            • 9787

            Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika abernacka Wyświetlenie odpowiedzi
            W browarze Chmury z Giżycka, piwa są już ugotowane (niektóre już nawet gotowe do sprzedaży). Niestety przedłuża się remont pomieszczeń ogólnodostępnych, co nie pozwala na otwarcie restauracji. Plan zakłada otwarcie w sierpniu (bez konkretnej daty), jednakże czas pokaże jak w rzeczywistości będzie.
            Kurde, napięcie rośnie, bo będę w bezpośredniej bliskości w drugiej połowie sierpnia...

            Comment

            • abernacka
              Generał Wszelkich Fermentacji
              🥛🥛🥛🥛
              • 2003.12
              • 10861

              Browar w Karpaczu, dziś ugotował pierwszą warke.
              Piwna turystyka według abernackiego

              Comment

              • Radek70
                Sierżant Pijalniowy Zaprawiacz
                • 2013.04
                • 116

                Informuję że browar "Haust"Zielona Góra wraca do gry!!!!Chwilowo w postaci ogródka na deptaku ale zaraz lokal skończy remont i planuje otwarcie pod starym adresem!Piwowar ten sam!

                Comment

                • anteks
                  Generał Wszelkich Fermentacji
                  🥛🥛🥛
                  • 2003.08
                  • 10768

                  ALe na razie piwa sa Bartkowe
                  Mniej książków więcej piwa

                  Comment

                  • AndrewZG
                    Porucznik Browarny Tester
                    • 2009.08
                    • 261

                    Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Radek70 Wyświetlenie odpowiedzi
                    Informuję że browar "Haust"Zielona Góra wraca do gry!!!!Chwilowo w postaci ogródka na deptaku ale zaraz lokal skończy remont i planuje otwarcie pod starym adresem!Piwowar ten sam!
                    Wczoraj zaglądałem przez okna i remont się nawet jeszcze nie zaczął, więc trochę to chyba potrwa, ale bądźmy dobrej myśli!
                    Na razie stara siedziba Hausta służy jako magazyn dla kartonów z butelkami z aktualnej oferty.
                    Czekamy z niecierpliwością na konkretne ruchy, bo ogródek może hulać jeszcze góra ze 2 miesiące.

                    Comment

                    • Radek70
                      Sierżant Pijalniowy Zaprawiacz
                      • 2013.04
                      • 116

                      Faktycznie...macie panowie racje...i tak jak mówisz czas nagli....a tu jeszcze kartony!!!

                      Comment

                      • Prusak
                        Major Piwnych Rewolucji
                        🥛🥛🥛🥛🥛
                        • 2005.07
                        • 4465

                        Wszystko wskazuje na to, że będzie to przyszły rok.

                        Comment

                        • anteks
                          Generał Wszelkich Fermentacji
                          🥛🥛🥛
                          • 2003.08
                          • 10768

                          Na fb Browaru Karpacz są zdjęcia z pełnymi tankami, czyżby wkrótce otwarcie?
                          Mniej książków więcej piwa

                          Comment

                          • Prusak
                            Major Piwnych Rewolucji
                            🥛🥛🥛🥛🥛
                            • 2005.07
                            • 4465

                            Tak jest. Wreszcie.

                            Comment

                            • Cooper
                              Pułkownik Chmielowy Ekspert
                              🍼🍼
                              • 2002.11
                              • 6056

                              Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pancernik Wyświetlenie odpowiedzi
                              Jak byłem wtedy, to nie było steków z bizona
                              Ale było piwo Żubr.

                              Z puszki.
                              Piętnastego czerwca roku dwa tysiące czwartego zbóje z bandy Heńka zamkły "Królewskiego" !!!
                              1944 - brunatni niszczą Browar Haberbuscha. W 60. rocznicę zieloni niszczą Browar Warszawski.

                              Zbiór etykiet z Tanzanii, zbiór polskich bloczków kelnerskich sprzed 1945 roku i et z motywem borsuka na Facebooku

                              Comment

                              • abernacka
                                Generał Wszelkich Fermentacji
                                🥛🥛🥛🥛
                                • 2003.12
                                • 10861

                                Kaspar Schulz pochwalił się 20hl warzelnią przeznaczoną dla Hiltona, który jest budowany w Świnoujściu. Jak wszystko dobrze pójdzie, otwarcie nastąpi na początku przyszłego roku.
                                Piwna turystyka według abernackiego

                                Comment

                                Przetwarzanie...
                                X