Czyli już wiadomo, jaki to miał być hotel.
Nowe browary restauracyjne w Polsce
Collapse
X
-
Miejska wieść niesie, że browar restauracyjny na Kilińskiego (dawny Heveliusz) zostanie uruchomiony w kwietniu przyszłego roku.
Ps. Dla tych co nie wiedzą, gdzie znajdował się browar Heveliusz. Podpowiadam, w Gdańsku.
Comment
-
-
to łona
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pancernik Wyświetlenie odpowiedziKurde, napięcie rośnie, bo będę w bezpośredniej bliskości w drugiej połowie sierpnia...
"Wieprz i Pieprz" jest przy Nadbrzeżnej 11, przy samym (chyba) kanale. Obsługa młoda, bardzo miła, średnio zorientowana. Menu to głównie specjalność kuchni mazurskiej, czyli... hamburgi . Nie jadłem, ale nie wykluczam .
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pancernik Wyświetlenie odpowiedziSzybka (na minutkę, Iron wie, o co cho ) wizja lokalna: barman w knajpce "Wieprz i Pieprz" twierdzi, że ma na kiju ich pszenicę, i że niebawem będzie "śliwka" (cokolwiek to znaczy". Warzą w jakimś lokalu opodal, ale generalnie nieczynnym, gdyż zamkniętym.
"Wieprz i Pieprz" jest przy Nadbrzeżnej 11, przy samym (chyba) kanale. Obsługa młoda, bardzo miła, średnio zorientowana. Menu to głównie specjalność kuchni mazurskiej, czyli... hamburgi . Nie jadłem, ale nie wykluczam .
W "Wieprzu i Pieprzu" na kiju także Belgijskie Ale ze Śliwką.
Lokal "bazowy" jakieś trzydzieści metrów dalej, z pięknym widokiem na jezioro.
Prace wykończeniowe trwają, i jeszcze trochę potrwają..., ceramika sanitarna czeka na montaż.
Kadzie i kotły są, warzenie prawdopodobnie "odchodzi", ale w warunkach przyfrontowych. Już teraz widać, że to będzie efektowna miejscówka .
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Prusak Wyświetlenie odpowiedziTo nie to samo, co Hilton. Chyba że sieć ma hotele pod różnymi nazwami.Last edited by e-prezes; 2019-08-24, 13:13.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pankracy Wyświetlenie odpowiedziTen hotel w Świnoujściu, w którym trwa montaż minibrowaru z KS nazywa się Hamilton.
Hamilton Conference Hotel SPA & Wellness
ul. Uzdrowiskowa 23,
72-600 Świnoujście
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pankracy Wyświetlenie odpowiedziSpiż szykuje się do uruchomienia minibrowaru w Miłkowie.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Browar w Elblągu co prawda rodzi się w potwornych bólach, ale jest zapowiedź, że wystartują w grudniu tego roku.
Comment
-
Comment