Nowe browary restauracyjne w Polsce
Collapse
X
-
-
Pamiętajmy to jest Gorzów a nie Zakopane czy inne turystyczne miejsce na mapie Polski. Turystów mało, a i korporacyjnych ludków również trudno tutaj spotkać.Comment
-
Niestety doskonale wiadomo jak 3 lata obostrzeń (2020-2022) wpłynęły na sytuację hotelarstwa. Trzeba poczekać do sezonu wakacyjnego na rozwój sytuacji.
Są natomiast dobre wieści z Uścia
Przygotowują się w końcu na start z własnym piwem.
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika abernackaPamiętajmy to jest Gorzów a nie ZakopaneComment
-
-
Wybaczcie, ale ten cytowany wpis trochę w klimacie "Oglądam TVP, nie stać mnie na dopalacze"
👍 1Comment
-
Comment
-
Informacje o tym minibrowarze czerpałem od ludzi, którzy pomagali w jego powstaniu. Ci akurat byli pomocni i to co mogli powiedzieli.
Trzeba próbować dodzwonić się tam przed podróżą.
Comment
-
Za każdym razem, gdy próbowałem zaciągnąć języka od właścicieli Starej Szkoły w Uściu nie udało się z nimi skontaktować.
Informacje o tym minibrowarze czerpałem od ludzi, którzy pomagali w jego powstaniu. Ci akurat byli pomocni i to co mogli powiedzieli.
Trzeba próbować dodzwonić się tam przed podróżą.
Robię wypad do Międzyzdrojów, zamierzam po drodze zahaczyć o Chojnice i o browar "Dobosz", i ze dwa browary niemieckie na Uznam.
A i w drodze powrotnej Łąkomin. Myślę, że się nasycę👍 1Comment
-
Pod koniec kwietnia do lokalu Highlander Whisky Bar, znajdującego się przy ulicy Stare Miasto 29/32 w Olsztynie, została przywieziona instalacja warzelna do przyszłego browaru "Browar Miejski Olsztyn".
Comment
Comment