Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pankracy
Wyświetlenie odpowiedzi
Nowe browary restauracyjne w Polsce
Collapse
X
-
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika abernacka Wyświetlenie odpowiedzi
Na pierwszy ogień poszedł Hell.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
-
👍 1
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pankracy Wyświetlenie odpowiedziBrowar Pstrąg górski w Zakopanem.
Oficjalne otwarcie - 22.06.2023.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pancernik Wyświetlenie odpowiedziTo chyba klon Watry...
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pankracy Wyświetlenie odpowiedziBrowar Pstrąg górski w Zakopanem.
Oficjalne otwarcie - 22.06.2023.Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Prusak Wyświetlenie odpowiedziTak swoją drogą, ten pod Gubałówką też już chyba ma swoje piwo w sprzedaży,Kolekcja kapsli od piwa <- Kolekcjonuję jedynie kapsle z piw wypitych osobiście, aktualnie ponad 1 000
Kolekcja Whisky
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Alkoneser Wyświetlenie odpowiedzi
To na pewno nie będą kontraktowe? Bo w Zakopanem i okolicach działa już kilka browarów, które tylko doklejają swoje logo.
Znajdują się w nich instalacje warzelne, ba! nawet chwalili się pierwszymi warzeniami na FB.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pankracy Wyświetlenie odpowiedziNie znam terminu.
W Szczecinku Wizbeer ponoć już uwarzył pierrwsze piwa. Lokal jednak jeszcze nie gotowy.
-
👍 1
Comment
-
-
Tak się składa, że byłem dziś w Szczecinku. Trwa wykańczanie elewacji. Przez okno widać było warzelnię. Czy coś uwarzyli - nie wiem. Ładny obiekt historyczny z chyba dobudowanym skrzydłem bocznym. Rzut beretem od rynku i jeziora. Ładny ten Szczecinek.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
-
👍 1
Comment
-
Comment