Nowe browary restauracyjne w Polsce

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

• anteks
    replied
    Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika becik
    zaraz nie szlag trafi, muszą się otwierać tam gdzie byłem całkiem niedawno, jak nie Ostroróg, to Jarocin, jak nie Sady to Opole Lubelskie lub teraz Kluczbork
    W Ostrorogu to już stuknęły dwa lata od premiery piwa

Leave a comment:

• Prusak
    replied
    zaraz nie szlag trafi, muszą się otwierać tam gdzie byłem całkiem niedawno, jak nie Ostroróg, to Jarocin, jak nie Sady to Opole Lubelskie lub teraz Kluczbork
    Kolejny mały browar w Żywcu otwarto w dziesięć dni po moim pobycie. Teraz już nie da się nadążyć za tym.

Leave a comment:

• becik
    replied
    Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika PaPe
    A może to Twoja moc sprawcza (taka nieuświadomiona)?
    Jasne, a w Jarnołtówku i na szlaku na Biskupią Kopę byłem trzy tygodnie temu penetrując Górę Zamkową, a tydzień temu dowiedziałem się o Biskupiej Kopie...

Leave a comment:

• PaPe
    replied
    A może to Twoja moc sprawcza (taka nieuświadomiona)?

Leave a comment:

• becik
    replied
    Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika anteks
    W tym roku ma ruszyć browar w okolicy Kluczborka

Leave a comment:

• anteks
    replied
    W tym roku ma ruszyć browar w okolicy Kluczborka

Leave a comment:

• abernacka
    replied
    W Świnoujściu powstaje drugi browar restauracyjny. Jednorazowe wybicie warzelni jest obliczone na 20 hekto.

Leave a comment:

• dlugas
    replied
    Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dlugas
    Otwarcie zaplanowane na 16 września 2018 roku
    Czyli do końca miesiąca dam znać co tam w tych murach się dzieje

Leave a comment:

• Prusak
    replied
    Wydawało się, że w tym roku przybędzie nieco browarów mniej niż w poprzedmim, ale jednak chyba nie...

Leave a comment:

• abernacka
    replied
    W czerwcu w "Miejskim Browarze Stargard" zamontowano sprzęt pochodzący od Kaspara. Jeżeli nic się nie wydarzy nieprzyjemnego, browar ruszy w październiku.

Leave a comment:

• abernacka
    replied
    Do Kurozwęk dotarł już sprzęt od Joh. Albrecht, więc z końcówką roku (może) doczekamy się pierwszego minibrowaru w województwie Świętokrzyskim.

Leave a comment:

• dlugas
    replied
    Sprawiedliwość Browar&Grill - wkrótce otwarcie

Nazwa (logo także) moim zdaniem raczej dyskusyjna. Ciekaw jestem jej pochodzenia.
    Nie wiem jaki kapitał, czy lokalny, czy ktoś z piwnej branży czy po prostu gastronomia. Nie wiem jaka warzelnia, co będzie warzone oraz przez kogo. Ogólnie oprócz kilku fotek z jakimś tam jedzeniem, szczegółów brak. Sztuczna tajemnica lub nie ma czym się chwalić.
    Lokalizacja również moim zdaniem dyskusyjna. Niby naprzeciwko wielkiej Galerii handlowej i pod nowymi blokowiskami, ale nie jestem pewien czy ktoś specjalnie będzie jechał w to miejsce.

Czas pokaże.
    Jak tylko się otworzą skieruję tam swe kroki i kubki smakowe
    Ostatnia zmiana dokonana przez dlugas; 2018-08-21, 12:15.

Leave a comment:

• abernacka
    replied
    We wsi Podborze z okolic Ostrowi Mazowieckiej, w hotelu "Nad Stawem", powstał browar restauracyjny. Na chwilę obecną oferują APe, Stout, Pszenicę oraz Pilsa.

Leave a comment:

• jacekwerner
    replied
    Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika robox
    Nie wiem, czy już było wspominane o planach browaru w Wiśle

http://wiadomosci.ox.pl/wiadomosc,40...a-dworcu-.html
    Było : https://www.browar.biz/forum/showpos...postcount=2840

Leave a comment:

• robox
    replied
    Nie wiem, czy już było wspominane o planach browaru w Wiśle

Na dniach powinniśmy poznać jaka firma poprowadzi w Wiśle browar miejski. Ma to być jedna z nowych atrakcji, która swoje miejsce znajdzie na remontowanym dworcu kolejowym.

Leave a comment: