Nowe browary restauracyjne w Polsce

Collapse
X
 
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

  • LubieStrongi
    replied
    Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Prusak
    A co to za Domator przy dodawanych piwach? Gnieźnieński restauracyjny nie nazywa się Dobry Browar? Czy raczej ktoś coś pomylił?
    Z Chorzowa.

    Leave a comment:


  • yaro74
    replied
    Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kaczka116
    Nazwy browarów dodaje Art, my tylko poszczególne piwa z czego to za przecinkiem, przed przecinkiem jest stała forma
    Gdzie dodaje, do DP ? W bazie jest:
    https://www.browar.biz/browary.php?id=778

    Leave a comment:


  • kaczka116
    replied
    Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika yaro74
    Nie ktoś, tylko Dyczkin spartolił. Powinien być Dobry Browar (Jaroslav prawidłowo zgłosił).
    Nazwy browarów dodaje Art, my tylko poszczególne piwa z czego to za przecinkiem, przed przecinkiem jest stała forma

    Wysłane z mojego FIG-LX1 przy użyciu Tapatalka

    Leave a comment:


  • yaro74
    replied
    Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Prusak
    A co to za Domator przy dodawanych piwach? Gnieźnieński restauracyjny nie nazywa się Dobry Browar? Czy raczej ktoś coś pomylił?
    Nie ktoś, tylko Dyczkin spartolił. Powinien być Dobry Browar (Jaroslav prawidłowo zgłosił).

    Leave a comment:


  • Prusak
    replied
    A co to za Domator przy dodawanych piwach? Gnieźnieński restauracyjny nie nazywa się Dobry Browar? Czy raczej ktoś coś pomylił?

    Leave a comment:


  • abernacka
    replied
    Premiera pierwszych piw z bydgoskiego Bierhalle jest zaplanowana na 17 maja.

    Leave a comment:


  • anteks
    replied
    Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika anteks
    Właściwie to restauracyjne to dwa i trzeci stacjonarny
    ten trzeci to Sady, pierwsze warzenie było w zeszłym tygodniu

    Leave a comment:


  • abernacka
    replied
    Bydgoskie Bierhalle ruszyło produkcją!

    Leave a comment:


  • anteks
    replied
    Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezes
    To post z 2007 roku. Jeśli to ten sam browar o którym pisał Abernacka to byłby to najdłużej startujący browar. No, bo żadnego innego w tym miejscu nie ma do dziś.
    Nie pamiętam od kiedy powstaje Browar Restauracyjny w Starym Browarze w Poznaniu ale temat znowu powrócił

    Leave a comment:


  • Tomas73
    replied
    Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezes
    To post z 2007 roku. Jeśli to ten sam browar o którym pisał Abernacka to byłby to najdłużej startujący browar. No, bo żadnego innego w tym miejscu nie ma do dziś.
    nie wiem o jakiej ewentualnej lokalizacji była wówczas mowa, ale aktualnie zabudowywana najbardziej prestiżowa i reprezentacyjna część WS w 2007 roku była w rękach spekulantów i sprzedawców marzeń, i o żadnych konkretnych projektach czy realnych inwestycjach nie było mowy.

    Leave a comment:


  • e-prezes
    replied
    Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika abernacka
    Jak donosi serwis minibrowary.pl w tym roku mają być otwarte nowe browary restauracyjne w Polsce.
    Oprócz Radomia (zapewne wszyscy już o tym wiedzą), którego planowane otwarcie jest wyznaczone na 28 kwietnia zostaną otwarte w:
    Gdańsku na Wyspie Spichrzów (lipiec), w Płocku przy rynku (początek sezonu letniego) i w Kołobrzegu we Wrześniu.
    Od siebie dodam, że oprócz tych wymienionych ma powstać jeszcze jeden podobny przybytek w Gdańsku pod koniec tego roku
    To post z 2007 roku. Jeśli to ten sam browar o którym pisał Abernacka to byłby to najdłużej startujący browar. No, bo żadnego innego w tym miejscu nie ma do dziś.

    Leave a comment:


  • Tomas73
    replied
    Gdańsk Wyspa Spichrzów (inwestycja w budowie Deo Plaza)

    szykuje się kolejny browar restauracyjny

    Bogata oferta lokali do wynajęcia w nieruchomościach komercyjnych RWS Investment Group. Lokale użytkowe na wynajem usytuowane w atrakcyjnych lokalizacjach.


    Informujemy, iż zamykamy umowę na wieloletni najem z partnerem z branży browarniczej zachodniego lidera w produkcji piwa. Najemca będzie posiadał własną warzelnię piwa. Browary SALM zawdzięczają swoją wyjątkowość technologii, która została zastosowana po raz pierwszy w 1986 roku. Najemca zajmie powierzchnie 335 m2 oraz 172 m2 powierzchni ogródka

    Leave a comment:


  • anteks
    replied
    Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Prusak
    No to koniec zabawy w zgadywanki. Prędzej czy później się okaże. Ale prośba: można zrozumieć, że ktoś nie życzy sobie ujawniania spraw związanych z jego biznesem-browarem.
    W takim razie zrezygnujmy z puszczania newsów w rodzaju "wiem, ale nie powiem".
    Ja tylko napisałem że trzy browary w Wlkp są na finiszu, to Wy mnie ciągacie za język

    Leave a comment:


  • Prusak
    replied
    No to koniec zabawy w zgadywanki. Prędzej czy później się okaże. Ale prośba: można zrozumieć, że ktoś nie życzy sobie ujawniania spraw związanych z jego biznesem-browarem.
    W takim razie zrezygnujmy z puszczania newsów w rodzaju "wiem, ale nie powiem".

    Leave a comment:


  • Pendragon
    replied
    Pewien znany tu i ówdzie piwowar miał iść do tego browaru warzyć. Ale temat coś przycichł..

    Leave a comment:

Related Topics

Collapse

Przetwarzanie...