to dopiero decyzja, która daje możliwość remontu. Do pierwszego piwa droga daleka i pewnie nie wcześniej niż za 1,5 roku.
Nowe browary restauracyjne w Polsce
Collapse
X
-
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzieComment
-
Ma ktoś przecieki w jakich godzinach (dniach?) będzie otwarty browar w Częstochowie? Takie same jak Pub Oslo obecnie, czy inaczej?
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzieComment
-
-
Z dokładnością co do sekundy to www.browarczenstochovia.pl/
-
Byłem wczoraj na Piotrkowskiej. W lokalu po Esplanadzie okna zasłonięte czarną folią i drzwi zamknięte więc nadal nie mam 100% pewności, że to właśnie tam będzie browarZbieram wszystko związane z browarem Stella Artois.
Bractwo Piwne
Czasami najlepszym wyjściem jest wyjście na piwo...
Wolę być znanym piwoszem niż anonimowym alkoholikiem...Comment
-
Dwa dni temu miało nastąpić otwarcie browaru restauracyjnego w Częstochowie. Czy faktycznie ów wydarzenie miało miejsce? Jeszcze jedno mam pytanko. Czy już coś wiadomo o nowej inwestycji w Elblągu? Może przybliżony termin ktoś z was zna?Comment
-
-
Piwa dostępne 3. Jasne, pszeniczne i ciemne. Są podkładki jak dla mnie "smakowite" - graficznie. Już wiem co przypomina mi kadź browarna - ratusz w Częstochowie - jeśli grafika zamierzona, to brawa, jeśli nie i tak wygląda dobrze.
To pisałem ja - zbysiaComment
Comment