Też mi się to cisnęło na klawisze
Nowe browary restauracyjne w Polsce
Collapse
X
-
- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie). -
No to jak tak naszła wszystkich ochota na wymienianie nowych minibrowarów.
Nie zauważyłem tych lokalizacji w tym temacie więc dodaje.
Istnieje projekt budowy minibrowaru w Tarnowskich Górach.
adres: ul. ks. Wajdy 8, Tarnowskie Góry
(budynek dawnego lazaretu)
Ponadto jest jeszcze projekt kolejnego minibrowaru w Łodzi.
adres: ul. bp Tymienieckiego 22/24, Łódź
(budynki pofabryczne)Comment
-
Milicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
(1+sqrt5)/2"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
"Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson
No Hops, no Glory :)Comment
-
Ja się cieszę z tego, że w Polsce w ogóle ruszyły browary restauracyjne. Trochę czasu minie i zaczną eksperymentować. Na starcie muszą myśleć przede wszystkim o tym, żeby się utrzymać na rynku, to normalne.www.katalogpodstawek.pl - darmowy katalog polskich podstawek piwnych!Comment
-
Co ci szkodzi uruchomić browar i pokazać tym wszystkim kanaliom, jak się porządne piwo robi? Rzecz jasna musisz uwzględnić, że prawdziwy Polak, nie nauczony picia piwa, za każdym razem pije inne.Comment
-
Minibrowar w Sławicach
Art na razie nie ma co sprawdzać. Coś już się ruszyło, ale oprócz tablicy informacyjnej i odgrodzonego placu budowy nie ma nic ciekawego. Na tablicy informacja "Zespół hotelowo-restauracyjny".Last edited by Kwadri; 2011-04-05, 18:56.Comment
-
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzieComment
-
Dziwi mnie, że zawsze oburzasz się gdy ktoś komuś wypomni chęć zysku. Uważam, że jest w branży miejsce dla ludzi, dla których zarobienie jak najwięcej na piwie nie jest najważniejsze.Comment
Comment