Nowe browary restauracyjne w Polsce
Collapse
X
-
Na stronie Kaspar Schulza pojawiły się nowe komunikaty.
- otwarcie browaru restauracyjnego w Olsztynie planowane jest na czerwiec 2012 roku;
- browar restauracyjny we Wrocławiu będzie nosił nazwę Rodzinny Browar Widawa.Comment
-
Zdaje się,że te gotowanie w tych szklanych garnkach troszkę weszło ci na własne ego.Last edited by kiszot; 2011-04-17, 15:08.Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
Milicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
(1+sqrt5)/2"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
"Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson
No Hops, no Glory :)Comment
-
♪♫
♫Comment
-
Aby odwiedzić ten lokal i napić się piwa na dzień dobry trzeba będzie wydać 12zł za wejście na teren Cepru.Comment
-
Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika WikipediaCentrum Edukacji i Promocji Regionu w Szymbarku (C.E.P.R. PHU Danmar) – jest prywatną firmą, należącą do Daniela Czapiewskiego
Tak, to najprawdopodobniej kolejny właściciel browaru restauracyjnego "bez tradycji rodzinnych", który ma w dupie "misję" i "etos".Comment
-
Poza tym rozumiem, że choćby wstęp w w/w browarze kosztował nawet 20zł + 15zł za kufel piwa to i tak przyjął byś to ze stoickim spokojem i nie zrobiło by to na Tobie wrażenia?www.katalogpodstawek.pl - darmowy katalog polskich podstawek piwnych!Comment
-
Żadnego. Skorzystałbym z prawa do niekorzystania z usług takiego browaru.
Jak dla mnie piwo może kosztować nawet siedemset złotych za kieliszek, wisi mi to. Podobnie, jak twoje fochy. Dodaj mnie do ignorowanych i nie będziesz musiał się stresować.
Żeby ci ułatwić sprawę, dowalę jeszcze za bezsens twojej wypowiedzi:
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika wasyll...wszystko czego nie napiszesz jest po to ...Last edited by Krzysiu; 2011-04-18, 07:38.Comment
-
Dziękuję za zwócenie uwagi, choć nie trudno się chyba domyśleć co miałem na myśli.www.katalogpodstawek.pl - darmowy katalog polskich podstawek piwnych!Comment
-
Jesteś zainteresowany browarem restauracyjnym napisz do mnie. Znam to od podszewki.
www.twojmalybrowar.plComment
-
Żadnego. Skorzystałbym z prawa do niekorzystania z usług takiego browaru.
Jak dla mnie piwo może kosztować nawet siedemset złotych za kieliszek, wisi mi to. Podobnie, jak twoje fochy. Dodaj mnie do ignorowanych i nie będziesz musiał się stresować.
Żeby ci ułatwić sprawę, dowalę jeszcze za bezsens twojej wypowiedzi:
Popracuj trochę nad logiką.
Jesteś zainteresowany browarem restauracyjnym napisz do mnie. Znam to od podszewki.
www.twojmalybrowar.plComment
-
Doczytałem i przyznaję rację Krzysiowi -cuda się zdarzają .Browar , to dodatek w zwiedzaniu, a że jest akurat jedną z atrakcji i by spróbować ichniejszego piwa trzeba wejść na teren Parku...No cóż.Wejdzie się, pozwiedza, spróbuje piwka i tyle w temacie.Last edited by Pogoniarz; 2011-04-18, 10:34.
Prawie jak Piwo
SZCZECINComment
Comment