Nowe browary restauracyjne w Polsce
Collapse
X
-
Last edited by docent; 2011-05-30, 10:33.Piwna Praha-przewodnik po praskich lokalach z prawdziwym piwem
Przewodnik po miejscach gdzie warzy się i serwuje dobre piwo-Polskie Minibrowary
Piwne podróże po Czechach-Piwne Czechy
Polskie Minibrowary na FB - codziennie nowe informacje! -
A kolega brewerypulawy, to jakoś związany z Trzema Koranami, czy jak, bo już 3 posty z linkiem do ich strony zamieścił, może trzeba by Premium wykupić za reklamęNapis: "ściągnięto 99%" cieszy tylko przez pierwsze pół godziny.
Admin ma zawsze rację
PIWOSZE WSZYSTKICH KRAJÓW ŁĄCZCIE SIĘComment
-
kolega pytał o pracę kelnera
w browarze będzie kręgielnia, fajnieComment
-
Kolejne wieści dot. minibrowaru pod Opolem, w Sławicach. Chcą otworzyć go przed Euro 2012. Oczywiście planują standardowo: "Na początku w minibrowarzwe produkowane ma być piwo jasne, ciemne, pszeniczne oraz miodowe".
Poniżej artykuł z lokalnej prasy:
Comment
-
Wiem za to, gdzie jest Nowa Aleksandryja
A kolega paput, to chyba nick powinien zmienić na papug, bo widzę, że za adwokata kolegi brewerypulawy robiNapis: "ściągnięto 99%" cieszy tylko przez pierwsze pół godziny.
Admin ma zawsze rację
PIWOSZE WSZYSTKICH KRAJÓW ŁĄCZCIE SIĘComment
-
JA?! Hmm, no w żaden, nawet nie wiem, gdzie się znajdują Jedyne co słyszałem o Puławach, to tylko tyle, że mają tam fabrykę nawozów sztucznych, czy coś w tym stylu
Wiem za to, gdzie jest Nowa Aleksandryja
A kolega paput, to chyba nick powinien zmienić na papug, bo widzę, że za adwokata kolegi brewerypulawy robiComment
-
Comment
-
Jak donosi polska strona firmy Kaspar-Schulz została podpisana umowa na nowy browar restauracyjny. Tym razem w Kościerzynie. Browar z warzelnią o wybiciu 5 hl będzie się mieścił w budynku starego browaru kościerskiego przy ul. Miodowej.
Czyżby konkurencja dla Szymbarku? Dwa browary mieszczące się w granicach 20 km od siebie, może być ciekawie..."Zawsze pamietaj o przewidywalności głupoty"
Hare piwo, hare piwo, piwo, piwo, hare, hare
Hare sex, hare sex, sex, sex hare, hare
Hare muza, hare muza, muza, muza, hare, hare
Hare siec, hare siec, piwo, sex, muza, hare.Comment
Comment