Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika emako
Wyświetlenie odpowiedzi
Nowe browary restauracyjne w Polsce
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika biermann Wyświetlenie odpowiedziW Puławach już po dwóch pierwszych warkach. W Szaflarach we wtorek ruszył montaż browaru. To najświeższe wieści z KS.Piwna Praha-przewodnik po praskich lokalach z prawdziwym piwem
Przewodnik po miejscach gdzie warzy się i serwuje dobre piwo-Polskie Minibrowary
Piwne podróże po Czechach-Piwne Czechy
Polskie Minibrowary na FB - codziennie nowe informacje!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika emako Wyświetlenie odpowiedziJesteś pewien, że chodzi o ten rok ?
Jestem umówiony na spotkanie we wrześniu, to zdam relację, mam nadzieję, że ruszą do tego czasuLast edited by danhaj; 2011-07-22, 16:04.
Comment
-
-
Czy może już coś wiadomo o Szczecinie i Niechanowie?
Chyba wszystkie możliwe graniczne terminy zostały przez inwestorów już dawno przekroczone. No ile można czekać
Comment
-
-
Minibrowar Majer w Gliwicach bardzo mile mnie zaskoczył. Piwo wyśmienite. Ciemne bardzo trafiło w mój smak: wytrawne, palone, delikatny posmak wędzenia - świetne! Pszeniczne wyborne: orzeźwiające z owocową nutą - świetne! Jasne, no cóż, taki lager, jak dla mnie nie specjalnie, bo nie gustuję w takich piwach, ale świeże i dobre. Nie piłam jeszcze "sezonowego" bo też jest takowe, ale następnym razem nie omieszkam spróbować
Obsługa miła, lokal duży, ale klimatyczny i można znaleźć fajny zakątek nawet dla dwóch osób. Jedyny minus, to telewizor z włączonym MTV na szczęście bez głosu. (kto w ogóle to wymyślił?). Generalnie jestem zachwycona i na pewno będę częstym gościem
Comment
-
-
na razie nie.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika docent Wyświetlenie odpowiedziUwarzone przez Niemców od KS?
Comment
-
-
Minibrowar w Szczecinie: Piwa napijesz się w komendzie
Zastanawiałem się czy wrzucać do prasówki, ale ten temat jest chyba bardziej powiązany ;-)
Comment
-
-
Według informacji z rzetelnego źródła, warszawski de Brasil startuje w najbliższą sobotę 30.VII. Więcej szczegółów powinno być znane jutro.Piwna Praha-przewodnik po praskich lokalach z prawdziwym piwem
Przewodnik po miejscach gdzie warzy się i serwuje dobre piwo-Polskie Minibrowary
Piwne podróże po Czechach-Piwne Czechy
Polskie Minibrowary na FB - codziennie nowe informacje!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika abernacka Wyświetlenie odpowiedziCzy może już coś wiadomo o Szczecinie i Niechanowie?
Comment
-
-
Ale pracownicy pili już z browaru w Niechanowie... benzynę ekstrakcyjną, więc może się przebranżowili- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
A1410, po czym konkretnie wnoskujesz że Niechanowo to wydymka banku a nie np klasyczne polskie biurokratyczno-niedasie'owe problemy z uruchomieniem browaru i to bynajmniej nie restauracyjnego ale małego przemysłowego powodujące na przeciąganiu się terminu rozruchu inwestycji ?Last edited by Cooper; 2011-07-27, 14:16.Piętnastego czerwca roku dwa tysiące czwartego zbóje z bandy Heńka zamkły "Królewskiego" !!!
1944 - brunatni niszczą Browar Haberbuscha. W 60. rocznicę zieloni niszczą Browar Warszawski.
Zbiór etykiet z Tanzanii, zbiór polskich bloczków kelnerskich sprzed 1945 roku i et z motywem borsuka na Facebooku
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Cooper Wyświetlenie odpowiedziA1410, po czym konkretnie wnoskujesz że Niechanowo to wydymka banku a nie np klasyczne polskie biurokratyczno-niedasie'owe problemy z uruchomieniem browaru i to bynajmniej nie restauracyjnego ale małego przemysłowego powodujące na przeciąganiu się terminu rozruchu inwestycji ?
Comment
-
Comment