Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika bobza
Wyświetlenie odpowiedzi
Nowe browary restauracyjne w Polsce
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika lynx_lynx Wyświetlenie odpowiedziOptymistycznie, bardzo optymistycznie.... sprawdzone masz źródło tych informacji?Last edited by bobza; 2011-10-12, 20:25.
Comment
-
-
a gdzie to w tej Chrząstawie będzie?Milicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
(1+sqrt5)/2"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
"Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson
No Hops, no Glory :)
Comment
-
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika bobza Wyświetlenie odpowiedziGospoda Pod Czarnym Kurem
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
No i zamieściłem datę... a tu kolejna obsuwa ;/ przedłużył się odbiór techniczny tanków przez TUV, w związku z czym montaż Widawy startuje tydzień później. Opóźnienie ma nadrobić zwiększona ekipa monterów KS.
Comment
-
-
Miałem okazję odwiedzić wczoraj Gospodę Pod Czarnym Kurem i oglądać prace przy instalcji minibrowaru. Tanki fermentacyjne już stoją, trwają przygotowania do stawiania warzelni. Właściciel deklarował wejść w nowy rok ze sprzedażą piwa z pierwszych warek. Planowane trzy style: pils, pszenica, schwarzbier. W połowie przyszłego tygodniu we wrocławskich Faktach w tvp3 będzie emitowany news relacjonujący powstawanie browaru.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika zeko Wyświetlenie odpowiedziW Cieszynie przy ul. Księdza Ignacego Świeżego 6, warzenie zacznie się prawdopodobnie w przyszłym tygodniu, a otwarcie przesunęło się na termin listopadowy.
Comment
-
-
To dobrze, będzie mi mniej żal
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dori Wyświetlenie odpowiedziNiestety termin otwarcia przesunął się na pierwszy tydzień grudnia.
Dopiero za kilkanaście miesięcy jak pisano wcześniej ?Bürgergasse Brauerei - browar domowy
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika coelian Wyświetlenie odpowiedziA jak z tym hotelem??
Dopiero za kilkanaście miesięcy jak pisano wcześniej ?
Comment
-
-
Fachowcy z Branderburgi? hł, hłe, hłe.
aaaa, to już wiem, kto się ostatnio dopytywał o Białego BaranaMilicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
(1+sqrt5)/2"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
"Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson
No Hops, no Glory :)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Mihai Wyświetlenie odpowiedziRelacja z powstającego browaru w Chrząstawie Małej do obejrzenia na stronie wrocławskich Faktów. Występuje również ekipa Czeskiego Raju Ostatnia wiadomość w programie.Last edited by docent; 2011-11-05, 14:46.Piwna Praha-przewodnik po praskich lokalach z prawdziwym piwem
Przewodnik po miejscach gdzie warzy się i serwuje dobre piwo-Polskie Minibrowary
Piwne podróże po Czechach-Piwne Czechy
Polskie Minibrowary na FB - codziennie nowe informacje!
Comment
-
Comment