Nowe browary restauracyjne w Polsce
Collapse
X
-
Inwestor. Oczywiście czasu jest mało ale inwestor jest mocno zdeterminowany w związku z opóźnieniem. Ppierwotnie montaż miał się zakończyć na przełomie czerwca i lipca.Last edited by bobza; 2011-10-12, 20:25.Comment
-
a gdzie to w tej Chrząstawie będzie?Milicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
(1+sqrt5)/2"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
"Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson
No Hops, no Glory :)Comment
-
-
Kilka fotek i opis gospody www.agrinpol.pl/gospoda_pod_czarnym_kurem
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzieComment
-
No i zamieściłem datę... a tu kolejna obsuwa ;/ przedłużył się odbiór techniczny tanków przez TUV, w związku z czym montaż Widawy startuje tydzień później. Opóźnienie ma nadrobić zwiększona ekipa monterów KS.Comment
-
Miałem okazję odwiedzić wczoraj Gospodę Pod Czarnym Kurem i oglądać prace przy instalcji minibrowaru. Tanki fermentacyjne już stoją, trwają przygotowania do stawiania warzelni. Właściciel deklarował wejść w nowy rok ze sprzedażą piwa z pierwszych warek. Planowane trzy style: pils, pszenica, schwarzbier. W połowie przyszłego tygodniu we wrocławskich Faktach w tvp3 będzie emitowany news relacjonujący powstawanie browaru.Comment
-
Comment
-
To dobrze, będzie mi mniej żal
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzieComment
-
Z tego co wiem od Właścicieli na samym początku będzie tylko sam browar z jedną salą, reszta stolików będzie umieszczona w recepcji hotelu. W późniejszym terminie będzie dokończona jeszcze jedna sala. Najwcześniej druga połowa przyszłego roku otwarcie hotelu. Bardzo dużo zostało jeszcze do zrobienia. Ale zapowiada się ciekawie. No i oczywiście na poddaszu będzie SPA (sauna, kąpiele piwne itp).Comment
-
Fachowcy z Branderburgi? hł, hłe, hłe.
aaaa, to już wiem, kto się ostatnio dopytywał o Białego BaranaMilicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
(1+sqrt5)/2"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
"Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson
No Hops, no Glory :)Comment
-
Relacja z powstającego browaru w Chrząstawie Małej do obejrzenia na stronie wrocławskich Faktów. Występuje również ekipa Czeskiego Raju Ostatnia wiadomość w programie.Last edited by docent; 2011-11-05, 14:46.Piwna Praha-przewodnik po praskich lokalach z prawdziwym piwem
Przewodnik po miejscach gdzie warzy się i serwuje dobre piwo-Polskie Minibrowary
Piwne podróże po Czechach-Piwne Czechy
Polskie Minibrowary na FB - codziennie nowe informacje!Comment
Comment