Fakt w Bydgoszczy kucharze są z Nepalu, a micha naprawdę dobra i w rozsądnych cenach
Nowe browary restauracyjne w Polsce
Collapse
X
-
-
Jak każdy teraz, chcą zdążyć przed Euro. Na podstawie obserwacji otwarć na przestrzeni ostatnich lat - śmiem wątpić w taki termin
Drugi nowy minibrowar w Gdańsku to Bierhalle na Podwalu Grodzkim 4, w byłej przychodni kolejowej, czyli po sąsiedzku z dworcem PKP.
Tutaj termin dalszy, chyba nic się tu nie dzieje, a na Piwnej ponoć od stycznia trwa remont po byłym klubie Yesterday.Last edited by Pendragon; 2012-02-13, 20:52.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzieComment
-
fajnie, że jest potwierdzenie nowego browaru w miejsce Yesterdaya.
z tym Bierhalle to bym się wstrzymał z opijaniem do jakiejkolwiek, choćby półoficjalnej, informacji. póki co plotki i ploteczki...
jakby nie było newsy pozytywne i obyśmy jeszcze w tym roku mogli w Trójmieście skosztować czegoś nowego i pysznego.
przewijały się jeszcze głosy o minibrowarze w Sopocie na Monciaku, ale kompletnie nie wiem gdzie to miałoby się niby uruchomić.Comment
-
Milicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
(1+sqrt5)/2"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
"Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson
No Hops, no Glory :)Comment
-
Conieco o planowanym browarze w Katowicach na ul. Mariackiej - w innej lokalizacji niż Mariacka 10
"W winie jest mądrość, w piwie siła, a w wodzie są tylko bakterie"
www.zamkoszlaki.com
www.piwnekapsle.netComment
-
Ale to jakiś nowy, a nie przenosiny Spiża?
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzieComment
-
Raczej nowy - z tego co wiem, Spiż wycofał się z inwestycji na Mariackiej."W winie jest mądrość, w piwie siła, a w wodzie są tylko bakterie"
www.zamkoszlaki.com
www.piwnekapsle.netComment
-
Wreszcie w Toruniu. Ulica Szczytna, dawny "Klub Elana"
Toruń przeprasza za Radio Maryja
www.bobofruty.plComment
Comment