Na tą lokalizacje nie ma co liczyć w najbliższym czasie.
Nowe browary restauracyjne w Polsce
Collapse
X
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika abernackaCzy coś wiadomo w jakim stopniu zangażowania trwają prace w browarze w Radomiu? Chciałbym już wypisać wniosek urlopowy na 28 kwietnia ale nie wiem czy warto
Zdecydowanie nie warto.
Na otwarcie wcześniej niż we wrześniu raczej nie ma co liczyć.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika giudice Wyświetlenie odpowiedzi(...)
Na otwarcie wcześniej niż we wrześniu raczej nie ma co liczyć.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika abernacka Wyświetlenie odpowiedziI jak idą prace? Na wrzesień można liczyć?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezes Wyświetlenie odpowiedziWygląda na to, że żaden z podanych przez minibrowary.pl przybytków nie powstanie przed wrześniem.
Comment
-
-
Czy ktoś z was posiada nowe informacje dot. browaru restauracyjnego w Radomiu. Kiedy otwarcie?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika abernacka Wyświetlenie odpowiedziCzy ktoś z was posiada nowe informacje dot. browaru restauracyjnego w Radomiu. Kiedy otwarcie?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika PiwowarAG Wyświetlenie odpowiedziZ informacji jakie posiadam to 15 grudnia, ale proszę nie brać tej informacji jako pewniaka, bo już raz pisałem u siebie w serwisie i sie nie sprawdziło. Dlatego przyjmuje to jako prawdopodobne.Mniej książków więcej piwa
Comment
-
-
Co do minibrowaru w Gdańsku, to gdzie on ma być? Mam na myśli ten najszybciej otwarty, którego "maszynownię" pokazywano ostatnio na targach w Norymberdze, a która ma być montowana już w styczniu. Ktoś tu pisał na początku roku o Wyspie Spichrzów, ale ostatnio czytałem o Dolnym Mieście a dokładnie o dawnej Fabryce Broni na Łąkowej. Inna lokalizacja, to dawny teren browaru we Wrzeszczu. Minibrowary.pl wspominją też coś o Gdyni, ale to chyba dalsza perspektywa. Więc które miejsce na początek? Skoro instalacja w styczniu, to otwarcie chyba późną wiosną ? Już się nie mogę doczekaćLast edited by Pendragon; 2007-12-07, 00:19.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
Comment