Ale zysk osiągają, nieprawdaż?
Nowe browary restauracyjne w Polsce
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika arcy Wyświetlenie odpowiedziStacje Jet należą teraz do Lukoila i czeka je zmiana brandu.
Już wiem.Last edited by kiszot; 2008-03-09, 22:11.Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika abernacka Wyświetlenie odpowiedziPrzeszkadza tobie to? Czy czułbyś się lepiej gdyby to był np. Hans lub John?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika PiwowarAG Wyświetlenie odpowiedziZysku nie osiągają, bo są obecnie w budowie, ale przynosić jakiś będą. Właściciele jednak żyją z całkiem innych działalności.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika arcy Wyświetlenie odpowiedziCiekawe, czy gdyby na browarze mieli tracić, to tak chętnie dokładaliby do niego z innej działalności.browerzysta, abstynent i nałogowy piwoholik c[]
Światem rządzi miłość. Ja na przykład kocham piwo :]
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika arcy Wyświetlenie odpowiedziW to, że ktoś utrzymywałby taki biznes wychodząc przy tym "na zero", jestem w stanie przy maksymalnym zaangażowaniu wyobraźni uwierzyć. Ale w to, że będzie do niego dokładał, już nie.
Comment
-
-
W niespełna 3 milionowej Mongolii, w około 1 milionowym Ułan Bator działają 3 mikrobrowary. Nie wiem jak z ich dochodami ale widać, że dla każdego starcza "tortu" myśle, że w Polsce jest miejsce na dużo więcej mikrusów.pozdrawiam
www.BrowaryMazowsza.pl - kompendium wiedzy o piwowarstwie ziemi mazowieckiej
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika skandal Wyświetlenie odpowiedziCzy przypadkiem browar w Białymstoku nie miał sie mieścić w tym budynku centrum handlowego w którym dziś się ściana spierniczyła??
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika arcy Wyświetlenie odpowiedziTyle dobrego, że chociaż się towarzyszu przyznaliście
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pinio74 Wyświetlenie odpowiedziJak nie posmakuję piwa z tego browaru, to nie uwierzę
A tak na poważnie, to zrobiłem mały rekonesans w okolicach samego Starego Rynku i naprawdę nie wiem, gdzie browar mógłby się mieścić. Chyba, że nie chodzi ściśle o sam rynek, ale jego okolice. Poczekamy, zobaczymy.
Ja także uważam, że nowe przedsięwzięcie nie jest związane z funkcjonującym już browarem w hotelu Płock. Sukces tego pierwszego (nie wiem jak jest z finansami, ale stała klientela już się ukształtowała) pociągnął za sobą kogoś innego. Dla miłośników piwa to tylko lepiej
Chociaż nie, teraz to przynajmniej wiem, gdzie ma (miał?) być ten browar, tzn. kamienica na Starym Rynku, vis-a-vis fontanny.
Po mieście chodzą słuchy, że to właściciel już istniejącego browaru robi krecią robotę, ale jak jest naprawdę nie wiadomo. Pozostaje czekać...BIRRARE HUMANUM EST
Comment
-
Comment