A czy nie będzie najważniejsze to, żeby robili dobre piwo, a nie jak się nazywają?
Nowe browary restauracyjne w Polsce
Collapse
X
-
Milicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
(1+sqrt5)/2"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
"Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson
No Hops, no Glory :)Comment
-
Cholewcia - małych browarów przybywa - coś czuję, że zanim się dorobię kasy na założenie swojego nie będzie już luki na rynku I wszystkie nazwy zaczynające się od Brow... będą zajęteBrowar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :DComment
-
"Zawsze pamietaj o przewidywalności głupoty"
Hare piwo, hare piwo, piwo, piwo, hare, hare
Hare sex, hare sex, sex, sex hare, hare
Hare muza, hare muza, muza, muza, hare, hare
Hare siec, hare siec, piwo, sex, muza, hare.Comment
-
Biermann, czy ty wraz z przeprowadzką porzuciłeś domowy browar na rzecz restauracyjnego? Dużo wiesz o nim, więc ani chybi zostałeś tam piwowarem, albo innym pracownikiem?
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzieComment
-
Comment
-
Czyżby w Płocku zaglądali na naszą stronę
Czy ktoś zna jakiś przynajmniej oficjalny termin uruchomienia firmy albo może - wzorem Slavoy'a - ma jakieś szpiegowskie foty przyszłego browaru ? Ten browar ze względu na lokalizację interesuje mnie nieco bardziej niż pozostałe o których tutaj ostatnio było napisane.Piętnastego czerwca roku dwa tysiące czwartego zbóje z bandy Heńka zamkły "Królewskiego" !!!
1944 - brunatni niszczą Browar Haberbuscha. W 60. rocznicę zieloni niszczą Browar Warszawski.
Zbiór etykiet z Tanzanii, zbiór polskich bloczków kelnerskich sprzed 1945 roku i et z motywem borsuka na FacebookuComment
-
Dzwoniłem niedawno do tego przybytku.
Nowy minibrowar w Płocku będzie sie mieścić przy Starym Rynku 13 i nosić nazwę Browar Tumski.
Z tego co się dowiedziałem instalacja browarnicza jest już zainstalowana. Aktualnie wewnątrz lokalu jest robiona stolarka.
Otwarcie (prognoza optymistyczna) lato 2008.
Przydałoby się żeby ktoś z Płocka lub okolic wybadał sprawę dokładniej. Tzn. udał się na Stare Miasto i zobaczył jak to wszystko wygląda.Comment
-
Szperactwo internetowe się czasami opłaca. Można znaleźć przypadkowo coś czego się człowiek nie spodziewa.
Na zdjęciu wnętrze Brovarnii w Hotelu Gdańsk w Gdańsku.
Hotel GdańskComment
Comment