ART-cie - jak rozumieć sformułowanie w w/w artykule, że "GAB może spać spokojnie". Czy tylko jeśli chodzi o butelki, czy też beczki? - bo stwierdzasz tam także, że "wszystkie nalewaki z przyczyn oczywistych będą należeć do piw warzonych na miejscu".
Nowe browary restauracyjne w Polsce
Collapse
X
-
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
-
-
Czyż piwa z GABa nie są dostępne tamże przede wszystkim z butli?- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
ach,m cholera, Stout?- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Nie wiem, nie byłem (chciaż było blisko kilka dni temu), dlatego się pytam, czy zdążę. Azaliż nie ma tam beczkowego GABa?
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon Wyświetlenie odpowiedziAzaliż
Sorka za OT, ale nie mogłem się powstrzymać...
Comment
-
-
Ale nie napisałem "artaliż", tylko aza... zi zu zi za
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika D0mel Wyświetlenie odpowiedziNowe wieści z Torunia (co prawda z szmatławej gazety ale wstępnie można się oprzeć):
1. Hotel-matka otwarty
2. Piwo zaczną warzyć w... grudniu...
(...)
Ps. A co ze Szczyrzycem?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika abernacka Wyświetlenie odpowiedzico ze Szczyrzycem?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika abernacka Wyświetlenie odpowiedzi...
Ps. A co ze Szczyrzycem?
Comment
-
-
Urządzenia są już odsłonięte w restauracji Pani Barbary Czepiel. Natomiast ze względu na opóźnienia urzędnicze (skąd my to znamy) pierwsza warka będzie warzona w styczniu. Zatem dla konsumentów lokal będzie czynny od lutego. To są najświeższe informacje.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pankracy Wyświetlenie odpowiedziW Częstochowie w Pubie Oslo powstaje minibrowar.
Pub Oslo zmienia swoje oblicze
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika abernacka Wyświetlenie odpowiedziKurcze dobrego piwa bym się napił z Medalikami"Spotkałem się z kolegą / Bo kolega jest od tego / I wypada czasem spotkać się z nim"
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Bractwo Piwne
Skład Piwa
Piszę poprawnie po polsku!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika abernacka Wyświetlenie odpowiedziOtwarcie browaru jest zaplanowane na początek przyszłego roku (styczeń/luty???).
Ps. A co ze Szczyrzycem?- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
Comment