Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezes
Wyświetlenie odpowiedzi
Nowe browary restauracyjne w Polsce
Collapse
X
-
Last edited by Pendragon; 2009-09-04, 09:27.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
-
-
Tylko co to oznacza? Już tam warzą / leżakują, czy też powtorka z Lublina?
Z Częstochowy blisko do Zawiercia, więc tym razem zaprzyjaźnionym browarem będzie Browar na Jurze?
Nie wiem co się porobiło - nie mogę napisać polskiego U z kreską :/
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
A co z browarem w Puławach, który - wedle zapowiedzi - powinien już być otwarty? Ostatnio byłem krótko w tym mieście, niestety nie w okolicy przyszłego lokalu, i z rozmów ze znajomymi puławiakami wynikało, że nikt nic nie wie....
Comment
-
-
Z Częstochowy blisko do Zawiercia, więc tym razem zaprzyjaźnionym browarem będzie Browar na Jurze?
A co z browarem w Puławach, który - wedle zapowiedzi - powinien już być otwarty? Ostatnio byłem krótko w tym mieście, niestety nie w okolicy przyszłego lokalu, i z rozmów ze znajomymi puławiakami wynikało, że nikt nic nie wie....
Najwcześniej instalację browarniczą zainstalują tam pewnie w przyszłym roku. A potem jeszcze poświęcą klika miesięcy na papierkową robotę itp.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pankracy Wyświetlenie odpowiedziPrzecież mają za miedzą GAB.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon Wyświetlenie odpowiedziTylko co to oznacza? Już tam warzą / leżakują, czy też powtorka z Lublina?
(...) :/
Comment
-
-
Z tego co czytałem, to plany były takie, że na jednym poziomie jest Czenstohovia a na drugim Oslo. W jednym piwo własne, w drugim z GAB-a. Więc zakładam, że na dwóch poziomach są inne browary. Ja tam nie wiem jak ten lokal wygląda, czy dobrze zrozumiałem i czy plany się nie zmieniły.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika abernacka Wyświetlenie odpowiedziPonad to są wieść o nowych projektach w Cieszynie, Łodzi i Warszawie.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon Wyświetlenie odpowiedziZ tego co czytałem, to plany były takie, że na jednym poziomie jest Czenstohovia a na drugim Oslo. W jednym piwo własne, w drugim z GAB-a. Więc zakładam, że na dwóch poziomach są inne browary. Ja tam nie wiem jak ten lokal wygląda, czy dobrze zrozumiałem i czy plany się nie zmieniły."Spotkałem się z kolegą / Bo kolega jest od tego / I wypada czasem spotkać się z nim"
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Bractwo Piwne
Skład Piwa
Piszę poprawnie po polsku!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika abernacka Wyświetlenie odpowiedziPonad to są wieść o nowych projektach w Cieszynie, Łodzi i Warszawie.Zbieram wszystko związane z browarem Stella Artois.
Bractwo Piwne
Czasami najlepszym wyjściem jest wyjście na piwo...
Wolę być znanym piwoszem niż anonimowym alkoholikiem...
Comment
-
Comment