O kolejnym w Warszawie słyszałem już ze dwa miesiące temu. Niestety nie znam żadnych konkretów, ale widzę, że informacja została zweryfikowana pozytywnie
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Twilight_Alehouse
Miejsce po Esplanadzie doskonale by się nadawało. Jeśli te szepty okażą się prawdziwe, będę bardzo zadowolony.
Z jednej strony fajnie, że będzie drugi browar, ale z drugiej strony wolałbym chyba żeby to była jakaś inna firma niż Bierhalle. Przynajmniej byłaby jakaś konkurencja cenowa i jakościowa...
Zbieram wszystko związane z browarem Stella Artois. Bractwo Piwne
Czasami najlepszym wyjściem jest wyjście na piwo...
Wolę być znanym piwoszem niż anonimowym alkoholikiem...
Patrzę na tą stronę minibrowary.pl i pytam - gdzie i kiedy Szczecin? ech
Zapewne za kilka lat i w tym mieście będzie działał browar restauracyjny. Mieszkańcy Szczecina są i tak w o wiele lepszej sytuacji niż ci którzy zamieszkują inne części kraju. W niedalekiej odległości macie przecież około 10 browarów tego typu.
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika abernacka
Zapewne za kilka lat i w tym mieście będzie działał browar restauracyjny. Mieszkańcy Szczecina są i tak w o wiele lepszej sytuacji niż ci którzy zamieszkują inne części kraju. W niedalekiej odległości macie przecież około 10 browarów tego typu.
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezes
Przecież tę realizuje A.G. minibrowary.pl a więc nie będzie to kolejny browar z serii Bierhalle.
Faktycznie. Zmyliło mnie to zdanie na ich stronie: "Pracowaliśmy przy uruchomianiu trzech minibrowarów Bierhalle (..)" No to tym bardziej nie mogę się doczekać uruchomienia
Zbieram wszystko związane z browarem Stella Artois. Bractwo Piwne
Czasami najlepszym wyjściem jest wyjście na piwo...
Wolę być znanym piwoszem niż anonimowym alkoholikiem...
(...)
na wniosekPrzedsiębiorstwa Techniczno Budowlanego Rewako Sp. z o.o. reprezentowanego przez Prezesa Zarządu Pana Jana Kunacha, Prezydent Miasta Szczecin dnia 30.09.2009r. wydał decyzję o środowiskowych uwarunkowaniach zgody na realizację przedsięwzięcia pn.: „zmiana sposobu użytkowania i przebudowa istniejących lokali użytkowych w celu dostosowania do prowadzenia działalności gastronomicznej i zamontowania minibrowaru restauracyjnego w Szczecinie, przy pl. Batorego 3, dz. nr 30/1 i 30/2 obręb 1040”.
(...)
Właściwie to ten link był niepotrzebny, część interesującą wkleiłem. Ale jakby ktoś miał uwagi i wnioski do obwieszczenia prezydenta to działający link jest taki: http://bip.um.szczecin.pl/UMSzczecin...3CB84721F005D8
"Każdy jest obowiązany do dbałości o stan środowiska i ponosi odpowiedzialność za spowodowane przez siebie jego pogorszenie.."
art. 86 Konstytucji RP
Cześć,
mam taki niecny plan odwiedzin wszystkich browarów restauracyjnych w Polsce, tylko problem stanowi ustalenie ich kompletnej listy. Już myślałem, że mi się to udało i takich miejsc jest 109, ale w zeszły weekend byłem w Giżycku i okazało się, że tam również jest minibrowar...
Sprzedam w komplecie pokale RESTAURACYJNE EB i masę dodatkowych gratis z lat PRL.
Jestem mocno elastyczny, mogę zawieźć, mogę kupca przyjąć u siebie w domu.
Nie chciałbym sprzedawać pojedynczo, bo teraz taka kolekcja już nie do zdobycia.
Dzień dobry.
Porządkuję swoje zbiory pokali restauracyjnych i klubowych EB.
Wszyscy lubimy piwo, chodzimy po knajpkach..
Czy może ktoś z państwa może pomóc w identyfikacji miast z których pochodzą pokale?
Część wiem, ale chciałbym uzupełnić te dane.
Nie...
Wreszcie i Pruszków ma swoje piwo. Browar położony na długość papierosa od stacji PKP z buta. Otwarte Bramy witają pomieszczeniem z w którym jest bar, warzelnia i zaszklona leżakownia. Do tego dość spory ogródek za pomieszczeniem.
W chwili otwarcia dostępne 3 piwa: Lager, Pszeniczne,...
Comment