Czy browar ma swoją stronę internetową i czy można zamawiać "na wynos"?
Nowe browary restauracyjne w Polsce
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kjaros Wyświetlenie odpowiedziCzy browar ma swoją stronę internetową i czy można zamawiać "na wynos"?Pozdrawiam Cię !!!!
Comment
-
-
Na ta chwile mają tylko taką: http://www.puboslo.czwa.pl/ lub taką: http://www.browarczenstochovia.pl/
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon Wyświetlenie odpowiedziAle to są godziny DO otwarcia, mi chodziło o coś innego
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika jasiu_pa Wyświetlenie odpowiedzima się znaleźć klub muzyczny z mini-browaremLast edited by Pendragon; 2009-10-21, 20:48.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
-
Browar Czenstochowia
Browar Czenstochowia
1. Piwo jasne - 7 zł
2. Piwo ciemne - 8 zł
3. Piwo pszeniczne - 7 zł
Wszystkie piwa smaczne, najbardziej pszeniczne, nie wiem jakie mają parametry ale wydaje mi się, że dość sporą zawartość alkoholu - albo ja słaby dzieńMoje piwo jest bezcenne.
Schizma miodowa.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon Wyświetlenie odpowiedziO nie, kolejna dyskoteka rodem z Katowic?
Najważniejsze to, żeby warzyli dobre piwa i tyle. Mnie informacja o tym browarze zaskoczyła a zarazem ucieszyła, bo dzięki temu będę miał w miarę blisko do takiego przybytku.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika chitosPentagon marudzisz.
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika chitosZamiast się cieszyć, że w naszym kraju kolejny browar restauracyjny się pojawi, to nie jesteś zachwycony z jej lokalizacji.
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika chitosNajważniejsze to, żeby warzyli dobre piwa i tyle.
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika chitosMnie informacja o tym browarze zaskoczyła a zarazem ucieszyła, bo dzięki temu będę miał w miarę blisko do takiego przybytku.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika admiro Wyświetlenie odpowiedziBrowar Czenstochowia
1. Piwo jasne - 7 zł
2. Piwo ciemne - 8 zł
3. Piwo pszeniczne - 7 zł
Wszystkie piwa smaczne, najbardziej pszeniczne, nie wiem jakie mają parametry ale wydaje mi się, że dość sporą zawartość alkoholu - albo ja słaby dzień- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Pendragon przepraszam, że Ciebie uraziłem Pentagonem ale czasem zdarza mi się czytać zdania stereotypowo.
Co do browaru to też liczę na to, że nie będzie większych problemów z konsumpcją piw, bo wiadomo że nie o to chodzi aby było tylko dla nielicznych. Pytaniem może być to czy w Sferze II powstanie coś na wygląd Klimatu ze Sfery I czy też nie. Jeśli tak, to mogą być pewne obawy. Tak czy siak trzeba będzie czekać do otwarcia, by zobaczyć czy widmo Spiża pojawi się nad Bielskiem czy też nie.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika admiro Wyświetlenie odpowiedzi(...)
Wszystkie piwa smaczne, najbardziej pszeniczne, nie wiem jakie mają parametry ale wydaje mi się, że dość sporą zawartość alkoholu - albo ja słaby dzień"Spotkałem się z kolegą / Bo kolega jest od tego / I wypada czasem spotkać się z nim"
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Bractwo Piwne
Skład Piwa
Piszę poprawnie po polsku!
Comment
-
Comment