Czy ktoś z was ma jakieś wieści o Puławach?
Nowe browary restauracyjne w Polsce
Collapse
X
-
-
A co z Gliwicami?„Wam kury szczać prowadzić, a nie politykę robić”
"Pamiętaj, że piwo, które nawarzysz inni pić będą-nawarzone zatem winno być więcej niż dobre".
Nie jestem certyfikowanym sędzią PSPD.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika pizmak666 Wyświetlenie odpowiedziA co z Gliwicami?
Inwestycja doczekała się jakiś czas temu własnej strony internetowej:
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika biermann Wyświetlenie odpowiedziPrzecieki z firmy Kaspar Schulz mówią, (...), Szczecin na przełomie maja i czerwca(...)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Cooper Wyświetlenie odpowiedzia co z trzecim mikrusem w Warszawie ? Dotarły do mnie 2 plotki dotyczące jego lokalizacji ale to plotki więc nie będę ich rozsiewał.
Na minibrowary.pl jest tylko informacja: "Obecnie pracujemy nad inwestycjami w Elblągu, Brzesku, Cieszynie, Łodzi i Warszawie."
Multitap Crawl
Multitap Crawl na Facebook
"Kilgore Trout napisał kiedyś opowiadanie w formie rozmowy między dwoma drożdżami.
Spożywając cukier i dusząc się we własnych ekskrementach dyskutowały nad celem życia."
Comment
-
-
Nie żebym się czepiał ale co my mamy teraz? Czerwiec? Jakoś nie widzę żeby cokolwiek tam się działo. http://www.kaspar-schulz.pl/index.ph...noci&Itemid=42
Comment
-
-
Browar w Puławach jest już zmontowany i czeka na rozruch. Nie jest kompletne jeszcze wyposażenie restauracyjne, hotelowe i rekreacyjne (kręgielnia) stąd opóźnienie. Jeśli nic się nie zmieni w planach to na 1 września można będzie kosztować pierwszych piw.
Przy okazji dowiedziałem się, że każdy właściciel browaru sam wybiera piwa, które mają być warzone u niego spośród bamberskich specjałów. Ani piwowar, ani KS nie o tym nie decyduje.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika sandacz Wyświetlenie odpowiedziCzy jakieś konkrety ws. Puław?
Wrzesień tuż tuż.Jesteś zainteresowany browarem restauracyjnym napisz do mnie. Znam to od podszewki.
www.twojmalybrowar.pl
Comment
-
Comment