Wiadomo co z Toruniem?
Nowe browary restauracyjne w Polsce
Collapse
X
-
Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.pl -
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzieComment
-
No mam złe wieści raczej. Z tego co dzisiaj przez płot i i szyby widziałem, to do otwarcia jeszcze daleko, daleko i raczej w tym roku to szans im nie daję. Wewnątrz nic jeszcze kompletnie nie ma, same materiały budowlane, puste ściany nic więcej.
Jutro załączę parę fotek.
Trwa wykończeniówka i bliżej mi nieznane procedury prawne.
Wg mnie, jeśli czegoś na finiszu nie zepsują, będzie to jeden z najładniejszych polskich browarów restauracyjnych - położony nad brzegiem Wisły, wolnostojący, z jedną wielką salą w drewnie i cegle. Byłem pod wrażeniem.Comment
-
W zeszły czwartek oglądaliśmy w Puławach zamontowany kompletny browar - warzelnię, tanki, kotłownię - jest wszystko, nawet słód
Trwa wykończeniówka i bliżej mi nieznane procedury prawne.
Wg mnie, jeśli czegoś na finiszu nie zepsują, będzie to jeden z najładniejszych polskich browarów restauracyjnych - położony nad brzegiem Wisły, wolnostojący, z jedną wielką salą w drewnie i cegle. Byłem pod wrażeniem.
Tak czy siak naprawde mnie pocieszyłeś, bo mnie widok który zobaczyłem przestraszył strasznie
Jedyne co widziałem na tej dużej sali to jakis stelarz z drewna, być może to w przyszłości bedzie barem, no zobaczymyLast edited by fuliano; 2010-09-13, 14:09.Comment
-
Comment
-
Jechali, jechali i dojechali. Sprzęt firmy Kaspar Schulz dotarł już do Gliwic i od dzisiaj rusza montaż. Pierwszych warek można się spodziewać już w tym roku... degustacje początek przyszłego"Zawsze pamietaj o przewidywalności głupoty"
Hare piwo, hare piwo, piwo, piwo, hare, hare
Hare sex, hare sex, sex, sex hare, hare
Hare muza, hare muza, muza, muza, hare, hare
Hare siec, hare siec, piwo, sex, muza, hare.Comment
-
Jesteś zainteresowany browarem restauracyjnym napisz do mnie. Znam to od podszewki.
www.twojmalybrowar.plComment
-
Czy macie może jakieś wieści na temat inwestycji w Elblągu?Comment
-
Comment
-
Z dobrze poinformowanych źródeł wiem, iż w najbliższy poniedziałek ma ruszyć montaż browaru restauracyjnego w Szczecinie. Warzelnie niewielka 2,5 hl ale plany duże ok 800 hl w roku. Trzy podstawowe gatunki - jakie jeszcze nie wiadomo. Lokalizacja - Plac Batorego.
Oczywiście sprzęt firmy Kaspar Schulz."Zawsze pamietaj o przewidywalności głupoty"
Hare piwo, hare piwo, piwo, piwo, hare, hare
Hare sex, hare sex, sex, sex hare, hare
Hare muza, hare muza, muza, muza, hare, hare
Hare siec, hare siec, piwo, sex, muza, hare.Comment
Comment