Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Krzysztof
Wyświetlenie odpowiedzi
Nowe browary restauracyjne w Polsce
Collapse
X
-
Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kiszot Wyświetlenie odpowiedziNiestety z Twojej wypowiedzi wynika,że tylko Ty znasz się na tym co robisz.natomiast piwowarzy domowi to takie tuki co to robia co najwyżej "zupkę z proszku".Ochłonij proszę,bo od jakiegoś czasu bardzo "urosłeś" i udajesz,ze pozjadałeś wszystkie rozumy.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Myszon007 Wyświetlenie odpowiedziWie ktoś coś więcej na ten temat? Obecnie pod tym adresem znajduje się restauracja "U Szwajcara"
Firma wystąpiła o dofinansowanie z UM Łodzi. Na jakim etapie są prace adaptacyjne i rewitalizacja budynku nie wiem.Last edited by Pankracy; 2011-04-18, 14:03.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pankracy Wyświetlenie odpowiedziProjekt stworzenia minibrowaru zgłosiła w 2009 roku firma zajmująca się handlem kryształami Swarovskiego. Na restaurację z browarem przeznaczyła część dwukondygnacyjnego budynku dawnej szarpalni bawełny, w którym miałyby się ponadto znajdować sklep z odzieżą, sklep z biżuterią (główna działalność firmy), a także sale szkoleniowo-konferencyjne.Piwna Praha-przewodnik po praskich lokalach z prawdziwym piwem
Przewodnik po miejscach gdzie warzy się i serwuje dobre piwo-Polskie Minibrowary
Piwne podróże po Czechach-Piwne Czechy
Polskie Minibrowary na FB - codziennie nowe informacje!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kiszot Wyświetlenie odpowiedziNiestety z Twojej wypowiedzi wynika,że tylko Ty znasz się na tym co robisz.natomiast piwowarzy domowi to takie tuki co to robia co najwyżej "zupkę z proszku".Ochłonij proszę,bo od jakiegoś czasu bardzo "urosłeś" i udajesz,ze pozjadałeś wszystkie rozumy.
Spotykam się z piwowarami domowymi w Bierhalle i zapewniam, potrafią zrobić coś wiecej niż "zupkę w proszku". Rozmawiam z nimi i moja ocena "dzieła ich rąk" jest dużo powyżej Twojej.Jesteś zainteresowany browarem restauracyjnym napisz do mnie. Znam to od podszewki.
www.twojmalybrowar.pl
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pankracy Wyświetlenie odpowiedziInwestycja planowana jest na terenie Łódzkiej Specjalnej Strefy Ekonomicznej. Projekt stworzenia minibrowaru zgłosiła w 2009 roku firma zajmująca się handlem kryształami Swarovskiego. Na restaurację z browarem przeznaczyła część dwukondygnacyjnego budynku dawnej szarpalni bawełny, w którym miałyby się ponadto znajdować sklep z odzieżą, sklep z biżuterią (główna działalność firmy), a także sale szkoleniowo-konferencyjne.
Firma wystąpiła o dofinansowanie z UM Łodzi. Na jakim etapie są prace adaptacyjne i rewitalizacja budynku nie wiem.♪♫
♫
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika zeko Wyświetlenie odpowiedziCzy coś wiadomo w sprawie otwarcia Miejskiego Browaru Bielitz w BB?? Termin otwarcia przewidywany jest końcem kwietnia. Czy coś się zmieniło?Beer is for life not just for christmas !
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pankracy Wyświetlenie odpowiedziNa stronie Kaspar Schulza pojawiły się nowe komunikaty.
- otwarcie browaru restauracyjnego w Olsztynie planowane jest na czerwiec 2012 roku
mam pytanie jak wygląda sprawa z dostaniem się na stanowisko piwowara w takim browarze ponieważ byłbym bardzo zainteresowany pracą w tym mieście ?
Comment
-
-
Z tego co wiem (a wiem ) obsługa samego browaru w Olsztynie już zapewniona.
Planowane otwarcie Browaru Zamkowy Młyn w okolicach rozpoczęcia turnieju Euro 2012.
Jak będzie wiadomo cos więcej na pewno uzupełnimy ten wątek.coś z piwem zrobić... próbuję
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Janek86 Wyświetlenie odpowiedziWitam
mam pytanie jak wygląda sprawa z dostaniem się na stanowisko piwowara w takim browarze ponieważ byłbym bardzo zainteresowany pracą w tym mieście ?Mniej książków więcej piwa
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika anteks Wyświetlenie odpowiedziAle to pytanie to do browaru
Comment
-
Comment