Piwo jest za darmo. Przynajmniej w tej chwili.
Nowe browary restauracyjne w Polsce
Collapse
X
-
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon Wyświetlenie odpowiedziPiwo jest za darmo. Przynajmniej w tej chwili.
Comment
-
-
Nic innego nie miałem na myśli.
No to kto chętny pojechać do Płocka jako królik doświadczalny?
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika abernacka Wyświetlenie odpowiedziGdyby odliczyć ewentualny rachunek za piwo, to cena za pokój nawet jest znośna. Więc na to rozwiązanie tak bym nie narzekał.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kopyr Wyświetlenie odpowiedziMnie to wygląda, jakby to było piwo "tylko dla gości", a więc nie sprzedawane, lecz rozdawane. Może jestem zbytnio podejrzliwy, ale wygląda mi to jakby to była jakaś próba obejścia przepisów.Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Browar Szlachecki w Warszawie (działalność zawieszona)
@WujcioShaggy Wuj na Twitterze, czasem coś napisze nawet
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Wujcio_Shaggy Wyświetlenie odpowiedziA nie jest przypadkiem tak, że rozdawanie piwa w zamian za odniesione korzyści z innego tytułu też powoduje obowiązek akcyzowy? Coś mi się kołacze, że był jakiś mętlik tego typu (ustawy nie chce mi się przeglądać)...
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezes Wyświetlenie odpowiedziWybieram się służbowo co prawda do Warszawy, ale może i o Płock zahaczę jak jest coś do obadania (służbowo i nie )
Comment
-
-
Dobrze, że przynajmniej ostrzegają.Milicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
(1+sqrt5)/2"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
"Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson
No Hops, no Glory :)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Wujcio_Shaggy Wyświetlenie odpowiedziA nie jest przypadkiem tak, że rozdawanie piwa w zamian za odniesione korzyści z innego tytułu też powoduje obowiązek akcyzowy? Coś mi się kołacze, że był jakiś mętlik tego typu (ustawy nie chce mi się przeglądać)..."nie zostanę onanistką bo jestem anarchistką" :)
Widziałem u Dori i Kopyra i też tak myślę: Browar to nie apteka :))
Poszukujesz wiedzy na temat browarnictwa amatorskiego?
Przeczytaj >>>>FAQ<<<<
Sprawdź >>>Przewodnik<<<
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pankracy Wyświetlenie odpowiedziDodać należy, że "Karcma Zadyma" doczekała się już strony internetowej dostępnej pod tymi adresami:
(...)
Bardzo wstępny termin otwarcia browaru to przełom października i listopada.
Comment
-
-
Kurza stopa, szkoda.
Comment
-
Comment