3 tygodnie proces produkcyjny?
Nowe browary restauracyjne w Polsce
Collapse
X
-
Milicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
(1+sqrt5)/2"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
"Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson
No Hops, no Glory :)
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika jacer Wyświetlenie odpowiedzi3 tygodnie proces produkcyjny?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika jacer Wyświetlenie odpowiedzi3 tygodnie proces produkcyjny?
Comment
-
-
Odwiedziłem dzisiaj Browar Zamość. Swojego piwa jeszcze nie warzą ale mają zacząć pod koniec stycznia. Obecnie dostępne piwa są poprawne ale nie rewelacyjne. Najlepsze jest ciemne, pszeniczne trochę nijakie a jasnemu brakuję goryczki. Nie wiadomo z jakiego browaru piwa pochodzą ale słyszałem, że z Wiednia Jednak po degustacji obstawiam, że jest to jakiś inny polski browar restauracyjny, który też ma warzelnie SALM.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Wojtek_90 Wyświetlenie odpowiedziOdwiedziłem dzisiaj Browar Zamość. Swojego piwa jeszcze nie warzą ale mają zacząć pod koniec stycznia. Obecnie dostępne piwa są poprawne ale nie rewelacyjne. Najlepsze jest ciemne, pszeniczne trochę nijakie a jasnemu brakuję goryczki. Nie wiadomo z jakiego browaru piwa pochodzą ale słyszałem, że z Wiednia Jednak po degustacji obstawiam, że jest to jakiś inny polski browar restauracyjny, który też ma warzelnie SALM.
Czyli rzeczywiście może być "z zagramanicy".Piwna Praha-przewodnik po praskich lokalach z prawdziwym piwem
Przewodnik po miejscach gdzie warzy się i serwuje dobre piwo-Polskie Minibrowary
Piwne podróże po Czechach-Piwne Czechy
Polskie Minibrowary na FB - codziennie nowe informacje!
Comment
-
-
Ta, ale tej wschodniej jak już.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Nie rozumiem. Przychodze do lokalu, na kranie są 3 piwa. Ja się pytam barmana skąd ono jest a on mi odpowiada, że tajemnica? To jest kpina. A jak się zapytam z czym podają kurczaka, albo jaki dają sos do spagetti to też się nie dowiem, bo nie chcą robić reklamy producentowi sosu?
Comment
-
-
Piwo jest piwo, pij i nie marudź Krawat założyłeś?Milicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
(1+sqrt5)/2"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
"Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson
No Hops, no Glory :)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon Wyświetlenie odpowiedziTa, ale tej wschodniej jak już.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika zeko Wyświetlenie odpowiedziW Żywcu gdzieś w okolicy kościoła (tylko nie wiem którego) Gałasiewicz będzie montował swoją instalację początkiem przyszłego roku.Piwna Praha-przewodnik po praskich lokalach z prawdziwym piwem
Przewodnik po miejscach gdzie warzy się i serwuje dobre piwo-Polskie Minibrowary
Piwne podróże po Czechach-Piwne Czechy
Polskie Minibrowary na FB - codziennie nowe informacje!
Comment
-
Comment