Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon
Wyświetlenie odpowiedzi
Nowe browary restauracyjne w Polsce
Collapse
X
-
Po prostu jestem ciekaw jak to wygląda w Żywcu, za nikogo się nie martwię.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon Wyświetlenie odpowiedzi100 metrów zachowane, czy też w Żywcu nie obowiązuje ten głupi przepis?
Widok na budynek w którym powstaje browar.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pankracy Wyświetlenie odpowiedziBędzie kolejny minibrowar w Krakowie
ul. św. Wawrzyńca (obok muzeum).
data otwarcia: 2012 (?)
Ja dłużej chyba swoje gary i całą resztę kombinowałem„Wam kury szczać prowadzić, a nie politykę robić”
"Pamiętaj, że piwo, które nawarzysz inni pić będą-nawarzone zatem winno być więcej niż dobre".
Nie jestem certyfikowanym sędzią PSPD.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika leona Wyświetlenie odpowiedziWarzyli piwa mając niewykończony lokal? Da się oddzielić (z punktu widzenia biurokracji) warzenie, leżakowanie od wyszynku?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Żywiec Wyświetlenie odpowiedziKażdy browar przed otwarciem restauracji musi nawarzyć zapas piwa.JEDNO PIVKO NEVADI!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika leona Wyświetlenie odpowiedziPo prostu pytam, bo nie rozumiem jak prace wykończeniowe mogą iść pełną parą a browar już uwarzył 5-6 piw. Znaczy warzono w jednym kącie jak w drugim ekipa malowała lamperie? Wiem, przerysowuję...
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Żywiec Wyświetlenie odpowiedziCzęść technologiczna była wykończona w pierwszej kolejności a część komercyjna w ostatnim etapie. To tak jak kobietą: gra wstępna, pieszczoty i na końcu kulminacja
Comment
-
Comment