Nowe browary restauracyjne w Polsce
Collapse
X
-
Po prostu jestem ciekaw jak to wygląda w Żywcu, za nikogo się nie martwię.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzieComment
-
„Wam kury szczać prowadzić, a nie politykę robić”
"Pamiętaj, że piwo, które nawarzysz inni pić będą-nawarzone zatem winno być więcej niż dobre".
Nie jestem certyfikowanym sędzią PSPD.Comment
-
A jak sobie wyobrażasz otwarcie browaru restauracyjnego jednocześnie z ropoczęciem warzenia? Każdy browar przed otwarciem restauracji musi nawarzyć zapas piwa. Z punktu widzenia służb sanitarnych to nie ma znaczenia. Sanepid nie wyznacza sztywnej daty otwarcia lokalu. Jak otrzymasz decyzję sanitarną to mozesz zacząć działać, ale nie musisz od razu.Comment
-
Comment
-
Część technologiczna była wykończona w pierwszej kolejności a część komercyjna w ostatnim etapie. To tak jak kobietą: gra wstępna, pieszczoty i na końcu kulminacjaComment
-
Comment
Comment