Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Cooper
Wyświetlenie odpowiedzi
Nowe browary restauracyjne w Polsce
Collapse
X
-
„Wam kury szczać prowadzić, a nie politykę robić”
"Pamiętaj, że piwo, które nawarzysz inni pić będą-nawarzone zatem winno być więcej niż dobre".
Nie jestem certyfikowanym sędzią PSPD.
-
-
Pisałem na podstawie tylko 2 powyższych fotek. Stodoła w piwnicy kamienicy w chyba centrum miasta ? Może czegoś nie wiem.Piętnastego czerwca roku dwa tysiące czwartego zbóje z bandy Heńka zamkły "Królewskiego" !!!
1944 - brunatni niszczą Browar Haberbuscha. W 60. rocznicę zieloni niszczą Browar Warszawski.
Zbiór etykiet z Tanzanii, zbiór polskich bloczków kelnerskich sprzed 1945 roku i et z motywem borsuka na Facebooku
Comment
-
-
Zakręciłem się. Chodziło mi o browar w Bieszczadach.„Wam kury szczać prowadzić, a nie politykę robić”
"Pamiętaj, że piwo, które nawarzysz inni pić będą-nawarzone zatem winno być więcej niż dobre".
Comment
-
-
Ze strony Kaspara wynika że montaż w Hrubieszowie zakończony, 12 marca rusza montaż trzeciego browaru w Gdańsku a 23 marca w Kościerzynie. Do końca roku mają powstać jeszcze cztery minibrowary K-S"Zawsze pamietaj o przewidywalności głupoty"
Hare piwo, hare piwo, piwo, piwo, hare, hare
Hare sex, hare sex, sex, sex hare, hare
Hare muza, hare muza, muza, muza, hare, hare
Hare siec, hare siec, piwo, sex, muza, hare.
Comment
-
-
Nie mogę się doszukać, czy kiedykolwiek było... Około połowy roku ma podobno ruszyć warzenie w minibrowarze w Mikołowie. Wiadomość pochodzi od znajomego właściciela. Jeśli będę wiedział coś więcej na temat lokalizacji i czasu otwarcia, oczywiście nie zapomnę napisać o tym.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Prusak Wyświetlenie odpowiedziNie mogę się doszukać, czy kiedykolwiek było... Około połowy roku ma podobno ruszyć warzenie w minibrowarze w Mikołowie. Wiadomość pochodzi od znajomego właściciela. Jeśli będę wiedział coś więcej na temat lokalizacji i czasu otwarcia, oczywiście nie zapomnę napisać o tym.
Czy coś wiadomo kiedy zacznie warzyć minibrowar w Rybniku?mb WOS
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika luklaz Wyświetlenie odpowiedziOj para bucha i po pierwszych czterech warkach okazało się że musimy poprawić wentylacje, ale jasna "12" i ciemniejsza "14" już pracują w fermentorach
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Mastermind1 Wyświetlenie odpowiedziZgodnie z doniesieniem prasowym Głosu Koszalińskiego istnieje projekt zlokalizowania zlokalizowania browaru restauracyjnego w Kołobrzegu, na Wyspie Solnej.
Ale to chyba nie jest projekt Kowalczyków i Piątka o którym trąbiono w zeszłym roku?Last edited by Pankracy; 2013-03-06, 11:31.
Comment
-
-
Licytację wygrała firma B.M.G. Rydwańscy, która chcę otworzyć mały browar.Rydwańscy planują zabudowę odsłoniętej wiaty. Chcą ją częściowo oszklić. To tu miałby w przyszłości powstać mały, lokalny browar. - Z piwem warzonym tylko do serwowania w karczmie. Kadzie, cały proces warzenia, byłby widoczny przez oszklone ściany. Mielibyśmy dodatkowa atrakcję - słyszymy. - Chcielibyśmy by piwo nosiło nazwę miasta, ale to musiałaby najpierw zaaprobować rada miasta.
Comment
-
-
Oficjalne otwarcie Starej Zajezdni (ciekawe czy z własnym piwem ) 17 marca.„Wam kury szczać prowadzić, a nie politykę robić”
Comment
-
Comment