Termin kolejnej warki jeszcze nie ustalony, postaram się napisać.
Nowe browary restauracyjne w Polsce
Collapse
X
-
Last edited by mark33; 2013-04-13, 08:04.Comment
-
Comment
-
O którym punkcie w Kielcach jest mowa?
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzieComment
-
-
Wraca temat browaru w Oławie. Chodziły już o tym słuchy, myślałem że rozeszło się po kościach, ale dzisiejsze papierowe wydanie lokalnego tygodnika wraca do tematu. Inwestor adaptuje dawne koszary na "centrum rozrywkowo - turystyczne", w którym ma się też znajdować "minibrowar". Na moje oko mowa o browarze restauracyjnym. Orientacyjny termin otwarcia całej inwestycji: za dwa lata.
Będę śledził czy im to wyjdzie."... ja nie tylko literat, ale i Gombrowicz!"Comment
-
Comment
-
A w Ustroniu we Wrzosie już warzą . Miałem przyjemność spróbować portera (rewelacja, smakował mi trochę jak Borsuk Kopyra) i lekkiego pilsa (10-tka) - fanatasnyczny zapach, w smaku przydałoby się ciut więcej treści i chmielu (nawet jak na 10-tkę). Obecnie warzy się pszenica i jakieś "mocniejsze jasne" (bardzo się śpieszyłem, nie miałem czasu na drązenie tematu).Comment
-
Robią portera, blokując tank na początek istnienia? To chyba jakiś brytyjski, a nie bałtycki?
Kiedy start?Last edited by Pendragon; 2013-04-22, 16:02.
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzieComment
-
To znaczy, że w normalnej sprzedaży? Browar działa a my nic nie wiemy?
-
A Tomi45 zamiast wyjaśnić nam sprawę to uciekł.
Comment