Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Michaelf
Wyświetlenie odpowiedzi
Nowe browary restauracyjne w Polsce
Collapse
X
-
-
Podstawka już wyszła więc możliwe, że tak.www.katalogpodstawek.pl - darmowy katalog polskich podstawek piwnych!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika wasyll Wyświetlenie odpowiedziPodstawka już wyszła więc możliwe, że tak.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Ray89 Wyświetlenie odpowiedzimark33, kiedy znowu warzysz?
Comment
-
-
Wiecie czego mi brakuje? Zestawienia istniejących mini browarów z krótką informacją: dostawca sprzętu, wybicie, piwowar oraz termin otwarcia (w przypadku planowanych). Można by dodatkowo takie info uzupełnić o dane kontaktowe i wrzucić na stronę główną.Last edited by e-prezes; 2013-05-26, 12:03.
Comment
-
-
Mi też brakuje.
Śladowa część tych informacji jest na mojej mapie.
Z tym terminem otwarcia to nie jest tak łatwo, bo nigdy się nie sprawdza.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Dzieje się. Jak donosi serwis minibrowary.pl, podpisano umowę na dostawę i uruchomienie minibrowaru w Katowicach i Lublinie.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika sandacz Wyświetlenie odpowiedziSkąd ta pewność? Może szukają do pszenicy? Właściciel mówił, że na razie tylko jasne, lać mają od czwartku. Potwierdzał, że ich własne. Cóż, można wątpić dalej, sugerując, że miał na myśli docelowo własne... Popijemy, popytamy, zobaczymy.Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika abernacka Wyświetlenie odpowiedziDzieje się. Jak donosi serwis minibrowary.pl, podpisano umowę na dostawę i uruchomienie minibrowaru w Katowicach i Lublinie.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kishar Wyświetlenie odpowiedziCiekawi mnie gdzie ma być ten browar w lublini, póki co nicna mieście nie słychać o tej inwestycji.
A z innej beczki, skoro browar Tragarz w Rybniku ma już dwa własne piwa w sprzedaży, to może dobrze byłoby go dodać do listy browarów?
Comment
-
-
Wg licznika na stronie browaru, otwarcie w Kościerzynie przesunięte na sam koniec sierpnia.
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MarcinKa Wyświetlenie odpowiedzi...
No i o dziwo 2012 był słabszy od 2011. W tym roku na pewno dojdzie Chorzów, Kraków, Wojkówka, Kujanki.... Oby jak najwięcej.
Comment
-
-
Jest szansa, że w tym roku będzie otwartych 20 browarów, czyli tyle ile w Czechach w tym półroczu
Comment
-
Comment