Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon
Wyświetlenie odpowiedzi
Nowe browary restauracyjne w Polsce
Collapse
X
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon Wyświetlenie odpowiedziPiwo na Jamrozowej Polanie ma być na Wielkanoc a może i trochę szybciej.Jesteś zainteresowany browarem restauracyjnym napisz do mnie. Znam to od podszewki.
www.twojmalybrowar.pl
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika singerek Wyświetlenie odpowiedziSprzęt do Twigg ma dojechać do końca miesiąca. Warzelnia 25hl od PBC.
To gdzieś na Nowej Hucie ma być?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika singerek Wyświetlenie odpowiedziTak, hale przy Makuszyńskiego.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika singerek Wyświetlenie odpowiedziSprzęt do Twigg ma dojechać do końca miesiąca. Warzelnia 25hl od PBC.
Comment
-
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika slawekkazek Wyświetlenie odpowiedziJak w każdej plotce tkwi w tej informacji sporo prawdy. Browar rzeczywiście powstanie, ale nie składak, markowy sprzęt dostarczają Pacovske Strojirny. Warzelnia 5,5 hl. Początkowa moc produkcyjna około 1000 hl rocznie. Przed sezonem uda się zapewne otworzyć lokal. Własne piwo pojawi się ciut później, choć zapewne jeszcze w sezonie.Last edited by Jimmy_jb; 2014-03-26, 01:44.Mona Browar Prywatny, Pruszcz Gdański Słoneczna
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Jimmy_jb Wyświetlenie odpowiedzito sugerują wymagania w trakcie rekrutacji piwowarów. Ja tam się nie chwalę ale jednego z nich sam uczyłem jak się warzy piwo więc będzie co najmniej dobre
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Jimmy_jb Wyświetlenie odpowiedzi... Podobno ceny mają być normalne a nie sopockie ...
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Jimmy_jb Wyświetlenie odpowiedziPodobno ceny mają być normalne a nie sopockie ale pożyjemy, zobaczymy.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
Comment