Są prowadzone przymiarki do otwarcia minibrowaru na Polach Mokotowskich w Warszawie.
Nowe browary restauracyjne w Polsce
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pankracy Wyświetlenie odpowiedziSą prowadzone przymiarki do otwarcia minibrowaru na Polach Mokotowskich w Warszawie.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika yoda79 Wyświetlenie odpowiedziPanie, nie ma Pól MokotowskichLast edited by Pankracy; 2014-06-14, 17:52.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pankracy Wyświetlenie odpowiedziSą prowadzone przymiarki do otwarcia minibrowaru na Polach Mokotowskich w Warszawie.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Nikt nic nie powiedział, a tymczasem browar na Jamrozowej Polanie już sobie działa. I to od początku maja!
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
No i wyszło szydło z worka - piwo jest z zewnątrz! Otwarcie za 2-3 miesiące.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pankracy Wyświetlenie odpowiedziSą prowadzone przymiarki do otwarcia minibrowaru na Polach Mokotowskich w Warszawie.Piętnastego czerwca roku dwa tysiące czwartego zbóje z bandy Heńka zamkły "Królewskiego" !!!
1944 - brunatni niszczą Browar Haberbuscha. W 60. rocznicę zieloni niszczą Browar Warszawski.
Zbiór etykiet z Tanzanii, zbiór polskich bloczków kelnerskich sprzed 1945 roku i et z motywem borsuka na Facebooku
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Cooper Wyświetlenie odpowiedzimożna tutaj jakieś konkretniejsze info?
Jakaś dyskoteka, ale sala pubowa wygląda całkiem swojsko.Last edited by Pendragon; 2014-06-15, 15:24.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika belfer102 Wyświetlenie odpowiedziwszak twoja wiedza musi być absolutna!Last edited by Pendragon; 2014-06-15, 15:29.
Comment
-
-
Kilka dni temu rozpoczęto montaż warzelni (5hl) oraz tanków (8x10hl) w łódzkim Buddha Pub. Planowany start, wrzesień 2014.
Fotki montażu znajdziecie tutaj: https://www.facebook.com/pages/Piwny...9423091?ref=hlLast edited by abernacka; 2014-06-21, 11:46.
Comment
-
-
Mój post zamieszczony 07.08.2012
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika beerek62 Wyświetlenie odpowiedziPodsłyszane dzisiaj w Łodzi przy Bierhalle - "na dniach" ma być otwarty Buddha Pub przy ul. Tymienieckiego. Bliższych szczegółów brak - może tylko plotkaLast edited by beerek62; 2014-06-21, 13:06.
Comment
-
-
Ponoć wraca temat browaru restauracyjnego przy ul. Lubicz w Krakowie.„Wam kury szczać prowadzić, a nie politykę robić”
"Pamiętaj, że piwo, które nawarzysz inni pić będą-nawarzone zatem winno być więcej niż dobre".
Nie jestem certyfikowanym sędzią PSPD.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika pizmak666 Wyświetlenie odpowiedziPonoć wraca temat browaru restauracyjnego przy ul. Lubicz w Krakowie.
Lokal na browar jest już wyznaczony. Nie ma jednak ustalonych konkretów.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pankracy Wyświetlenie odpowiedziTo znaczy w temacie klasztornego?
Jeszcze trochę potrwa zanim uruchomią. Były wprowadzone pewne zmiany. Ale gaz już mają.„Wam kury szczać prowadzić, a nie politykę robić”
"Pamiętaj, że piwo, które nawarzysz inni pić będą-nawarzone zatem winno być więcej niż dobre".
Nie jestem certyfikowanym sędzią PSPD.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika pizmak666 Wyświetlenie odpowiedziPo roku coś więcej zrobili niż gaz?
Wszystko jest na dobrej drodze.
Comment
-
Comment