To może SALM będzie dostawcą sprzętu. Na ten rok planują otwarcie 4 nowych browarów.
Nowe browary restauracyjne w Polsce
Collapse
X
-
Zanim powstanie browar "Bastion..." upłynie jeszcze trochę wody w Wiśle.
Z pewnością nie powstanie ani w tym ani w przyszłym roku.Comment
-
Comment
-
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
Ahumba mieszka w Warszawie i w kilkadziesiąt minut (a jak wsiądzie w świeżo oddaną 2 linię metra to już nawet strach mysleć ile) może naocznie i nausznie sprawdzić aktualny stan kwesti Kameralnej a mimo to nie zauważył dalej że jej przygoda z warzeniem u siebie na miejscu trwała krócej niż ciąża u słonia i zakończyła się chyba równo rok temuPiętnastego czerwca roku dwa tysiące czwartego zbóje z bandy Heńka zamkły "Królewskiego" !!!
1944 - brunatni niszczą Browar Haberbuscha. W 60. rocznicę zieloni niszczą Browar Warszawski.
Zbiór etykiet z Tanzanii, zbiór polskich bloczków kelnerskich sprzed 1945 roku i et z motywem borsuka na FacebookuComment
-
Chciałem zauważyć, że Kraków 4 i szykują się dwa kolejne, a więc zaraz za Gdańskiem będzie, noga w nogę, a może i lepiej niż Gdańsk. Mówię oczywiście o ilości.Comment
-
W Krakowie są 4 browary (i piąty blisko miasta), ale tylko trzy restauracyjne. Chyba, że czegoś nie wiem.Comment
-
Ze zdumieniem zauważyłem, że licznik pokazuje ponad 3 mln. Tyle razy czytano ten wątek!
Do tego ponad 2500 wpisów.
System chyba tego nie przewidział i nie wyświetlają się najstarsze wpisy.
Czas chyba założyć nowy temat.Last edited by Pendragon; 2015-03-09, 09:00.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzieComment
-
Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.plComment
Comment