piwo rycerz etykieta - plagiat ? !

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Related Topics

Collapse

• bastion
    Estonia, Narva, Hariduse 5, Narva Pruulikoda [Bez wyszynku]
    bastion
    Narva ze względu na pięknie położony nad rzeką o tej samej nazwie zamek, jest jednym z nielicznych turystycznych celów w Estonii. Samo miasto bardzo przeciętne, ale kiedy pozna się jego dzieje podczas ostatniej wojny, można zrozumieć dlaczego tak jest. Do tego dochodzi fakt, że języka estońskiego...
    2024-09-29, 20:09
  • darekd
    Renton, Lola
    darekd
    Kraftowy browar z miasta Fano w regionie Marche

Saison z szałwią i kolendrą

13,5% ekstr.
    5,5% alk

https://www.birrificiorenton.it/lola-eng

Aromat - na początku kwaskowo-cierpkie owoce, które przypominają mi pigwę, jest ziarnisty słód, potem...
    2024-08-30, 21:11
  • darekd
    Apuano, Pan Versato
    darekd
    Bezglutenowy saison z browaru w Toskanii. Nawet nagrodzony na imprezie o której nie miałem pojęcia - World Gluten Free Beer Award, organizowanej we Włoszech i chyba zbyt wielu reprezentantów spoza Włoch nie ma

Na stronie niezbyt się chwalą tym piwie, nawet w odróżnieniu...
    2024-06-25, 22:16
  • dadek
    Czechy, Bakov 4, Bakovský pivovar
    dadek
    Browarek w niewielkiej wsi położonej około 9 km od Náchodu. Dojechać tu można pociągami do przystanku osobowego Olešnice (zatrzymuje się co drugi pociąg co dwie godziny) skąd spacerem do przejścia jest niecałe 3 km ładną widokowo trasą. Sama wieś jest bardzo ładna, położona na stoku...
    2023-06-30, 00:55
  • bastion
    Ukraina, Brovary, Kijivska 316, Brovar Hof.
    bastion
    W centralnej części miasta Brovary ( tak ogólnie, bo gdzie tam jest stricte centrum, tego nie mogłem namierzyć.) od 2008 roku działa browar restauracyjny Hof. Mieści się w części centrum handlowego - Terminal. Zajmuje parter, który we wschodnich realiach zwany jest pierwszym piętrem. Wystrój...
    2023-04-28, 20:31
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...