Tak jak w temacie np kiedys wypijałem 6 browarów i cos tam było a teraz jusz po 3 to jest to samo co kiedys po 6 ! co zrbic zeby polepszyc tą'' kondycję'' ? wasze opinie ..
Piwo z Tobą, piwo wszędzie, nie porzuci, zawsze będzie
"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
"Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson No Hops, no Glory :)
Stare przysłowie mówi, że ćwiczenie czyni mistrza. Musisz pić dwa razy więcej, wtedy dwukrotnie mniejsza wydolność zostanie zrekompensowana częstotliwością i ilością ...
Tylko nie siusiaj za często, bo to picie wtedy nie bardzo ma sens.
Młode koty mają adhd, niestety.
Aksjomat Cole'a - suma inteligencji na planecie jest stała, liczba ludności rośnie.
Dysleksja i żyrafy nie istnieją.
Jaszczomb jaszczombowi pudla nie wydudla.
prosty sposób, nażryj się czegoś tłustego, albo nawet walnij kwaterkę oliwy z oliwek, względnie oleju z pestek winogron - czyni cuda, ale jest to tylko chwilowy wzrost wydajności. Minus [a może plus] jest taki, że po imprezie budzisz się wciąż, bądź też dopiero, naje#$#ny
Tak jak w temacie np kiedys wypijałem 6 browarów i cos tam było a teraz jusz po 3 to jest to samo co kiedys po 6 ! co zrbic zeby polepszyc tą'' kondycję'' ? wasze opinie ..
Przerzuć się na piwa mniej chemiczne to odrazu Ci forma wzrośnie a i kaca nie będzie (te, co masz w profilu to ojoj, niezdrowe)
Cześć,
Kupiłem kompletny sprzęt z browaru restauracyjnego (5hl). Muszę go rozmontować i przewieź do mnie. Potrzebuje pomocy piwowara (oczywiście nie za darmo) w rozmontowaniu sprzętu, zrobieniu schematów żeby można go było później poskładać u mnie. A kiedyś pomocy w warzeniu....
To bardzo ciekawa lokalizacja: jakieś 600 metrów od hotelu "Hilton" (ot, tak zbieżność nazw ) i ze 250 metrów od Browaru "Miedziowego".
Generalnie, w takiej hotelowo-wypoczynkowo-uzdrowiskowej, nowoczesnej części Świnoujścia.
W całej dzielnicy, jak i w hotelu...
Browar restauracyjny w Krasnej Lipie w Czeskiej Szwajcarii już od dawna nie używa nazwy "Křinický" i używanie tej nazwy teraz wprowadza bardziej zamieszanie niż pomaga czegoś dowiedzieć się. Browar właśnie obchodzi swoją 10 rocznicę powstania.
Comment