Wczoraj w ofercie drukowanej Biedronki znalazłem informację o dostępności w tej sieci sklepów kwasu chlebowego z Browaru w Witnicy. Mam pytanie: czy ktoś z forumowiczów już go próbował, a przynajmniej miał okazję widziec?
Kwas Chlebowy z Witnicy.
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika grzes_chW Bytomiu jest dostępne od ok 2 tygodni . Dokładnej ceny nie pamiętam ale w granicach 1,5.
Ogólnie rzecz biorąc jak dla mnie za słodki."If you see a beer, do it a favor, and drink it. Beer was not meant to age." Michael Jackson
Comment
-
-
Rok temu w czerwcu jak odwiedziliśmny browar w Witnicy, był on już produkowany.
Comment
-
-
Butelka PET 1 litr . Można spróbować ale ja do niego nie powrócę. Zwłaszcza ,że cena jest do przyjęcia . Piłem znacznie lepsze.
Trochę pokombinowali z dosładzaniem i to mnie w nim drażni . Oprócz cukru są jeszcze inne substancje dosładzające.
Comment
-
-
Dostępny jest w Biedronkach,przynajmniej tych piekarskich w cenie bodajże 1.29.Jeżeli nie mam sklerozy.Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kiszotDostępny jest w Biedronkach,przynajmniej tych piekarskich w cenie bodajże 1.29.Jeżeli nie mam sklerozy.Jeśli ci się wydaje, że mnie rozumiesz to masz racje - wydaje ci się
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika peter007Dostępny jest chyba w całej sieci Biedronka. Jeśli dotarł do opoczyńskiej to musi być wszędzie"Spotkałem się z kolegą / Bo kolega jest od tego / I wypada czasem spotkać się z nim"
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Bractwo Piwne
Skład Piwa
Piszę poprawnie po polsku!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika mark33Wolę swój nastawić na jakimś razowcu z rodzynkami i skórką z cytryny - pychota ( po 2-3 tygodniach).Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
-
Comment