Witam. Prowadze mały bar w Rogoźniku. Próbowałem już sprzedawać w nim piwa takie jak: Tyskie, Strzelec, Brok. Były to piwa beczkowe. Zastanawiam się teraz co w tym sezonie wprowadzić. Czy dalej kontynłować beczkowego strzelca, czy może zmienić marke piwa? Pomóżcie mi podjąć decyzje. Z góry dziękuje za każdą odpowiedz.
jakie piwo beczkowe wybrać do baru?
Collapse
X
-
Sugeruję powrócić do Broka.
Niefiltrowany Sambor zawsze znajdzie zwolenników.Świat należy do młodzieży, młody robi - stary leży.
"W niebie nie ma piwa, więc pijmy je tutaj."
"denerwować się - mścić się na własnym zdrowiu za głupotę innych"
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezes... najwyższy czas pomyśleć dlaczego się nie sprzedawało.W trakcie aktualizacji: Moje receptury (na razie brak casu)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezesNiefiltrowany to jest tylko u Was na pomorzu. ...
Sądziłem, że w zasięgu dystrybucji Broka, czyli niefiltrowany Sambor jest osiągalny.Świat należy do młodzieży, młody robi - stary leży.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezesNie zarzyna się kury znoszącej złote jajka. Jeśli zmieniał to był w tym jakiś sens.
Masebo decyzję i tak podejmie osobiście.Świat należy do młodzieży, młody robi - stary leży.
Comment
-
-
Może pomyśl o Gabie z Wąsoszy- browar zlokalizowany jak na moje oko nie tak daleko od Ciebie (mam nadzieję, że o dobrym Rogoźniku myślę). Piwa mają smaczne i do tego dla każdego coś miłego.
Ps.:A jak już się zdecydujesz i zaczniesz lać ich piwo to daj znać, może jakąś prowizję pobioręŻycie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kangurplProponuje nie bić piany w kolejnym wątku a zająć się konkretnymi odpowiedziami na postawione pytanie (prośbę).
Masebo decyzję i tak podejmie osobiście.
proponuję Smoczą Głowę ze Starego Krakowa, w dwu wersjach: bursztynowej i ciemnej.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kangurplProponuje nie bić piany w kolejnym wątku a zająć się konkretnymi odpowiedziami na postawione pytanie (prośbę).
Masebo decyzję i tak podejmie osobiście.
Poczekamy co masebo powie o przyczynach zamiany asortymentu. Ja zrozumiałem post autora inaczej... ot co!W trakcie aktualizacji: Moje receptury (na razie brak casu)
Comment
-
-
Znalazłem na mapie trzy miejscowości o nazwie Rogoźnik, moje propozycje są takie:
Namysłów, Lwówek lub Czarnków dla Rogoźnika bliżej Wrocławia
GAB lub Stary Kraków dla Rogoźnika bliżej Katowic i to samo dla Rogoźnika w Małopolsce.
Comment
-
-
Stawiam, że to Rogoźnik u mnie za miedzą - czyli budka nad zalewem - czynna sezonowo - pisał o niej Kiszot i inni http://browar.biz/forum/showthread.p...ght=Rogo%BCnik
piłem tam latem Strzelca i był bardzo dobry - chociaż i tak dużo osób brało butelkowe cudeńka z KP
ze względu na lokalizację proponowałbym coś z Zawiercia - Browar na Jurze, blisko, piwo w Chorzowie opłaca się sprzedawać bardzo tanio, więc nad zalewem powinno dobrze schodzić
Wpadę wiosną na rowerku sprawdzić co wybrałeś!NORMALNOŚĆ
Browar "nadRzeczny" warzy od 2003 r.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika maseboWitam. Prowadze mały bar w Rogoźniku. Próbowałem już sprzedawać w nim piwa takie jak: Tyskie, Strzelec, Brok. Były to piwa beczkowe. Zastanawiam się teraz co w tym sezonie wprowadzić. Czy dalej kontynłować beczkowego strzelca, czy może zmienić marke piwa? Pomóżcie mi podjąć decyzje. Z góry dziękuje za każdą odpowiedz.
Bar nad jeziorem i ludzie tylko w sezonie podczas upalnego lata więc praktycznie myśląc wszystkie piwa niefiltrowane czy niepasteryzowane można z definicji odrzucić !?
Biorąc pod uwagę to co Pan wcześniej serwował - piwa beczkowe, propunuje kontynuować Tyskie Gronie ( także z sokiem ) dla pieniędzy, dobrać Brackie z Cieszyna ( dobra cena ) dla znawców i lżejszy Namysłów ( dobra cena ) lub podobne dla ochłody
- sukces gwarantowany ! ?
Jeszcze na zimniejsze dni przydało by się ciemniejsze ale to już trudniejsza sprawa !
Życze powodzenia !
Comment
-
-
w niedziele wieczorem byłem w nowym lokalu w Sopocie. Bardzo przyjemny i kliamtyczny. Nie było nalewaków. Spytałem czy maja piwo?? No okazalo sie że jest jeden wyrób KP. Podziekowałem zamówiłem kawe. Ale zagadałem jakie mają plany z piwem lanym. No że rozważają oferty KP i GŻ. Spytałem się czemu nie coś orginalnego?? Właściciele a co można innego zamówić. Akurat poleciłem im Jurand. Napisałem na kartce nazwe browaru. Opowiedziałem o Hebanie, Dublinie, Koźlaku itd. Zainteresowali się. Co z tego wyjdzie nie wiem. Wniosek. Znaczna część właścicieli nowych lokali nie wie co jest na rynku. Akurat ci mieli lokal urządzony w stare meble, więc mam nadziej ze ich tym barachłem i parasolami żaden krwiopijca nie skusi. A jak czyta mnie jakis przedstawiciel handlowy browaru spoza wielkiej 3, to zapraszam na priv dam namiary na lokal.vere sede vacante est
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika strzelczyk76Stawiam, że to Rogoźnik u mnie za miedzą - czyli budka nad zalewem - czynna sezonowo - pisał o niej Kiszot i inni http://browar.biz/forum/showthread.p...ght=Rogo%BCnik
piłem tam latem Strzelca i był bardzo dobry - chociaż i tak dużo osób brało butelkowe cudeńka z KP
ze względu na lokalizację proponowałbym coś z Zawiercia - Browar na Jurze, blisko, piwo w Chorzowie opłaca się sprzedawać bardzo tanio, więc nad zalewem powinno dobrze schodzić
Wpadę wiosną na rowerku sprawdzić co wybrałeś!
ps.Gab niestety w beczki nie leje ale polecam Bonera z Zawiercia.Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
Comment