Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kiszot
jakie piwo beczkowe wybrać do baru?
Collapse
X
-
- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie). -
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kiszotNo to musimy się zjechac na rowerkach.Teraz to bedę miał juz sporo bliżej i oby tylko nie było ziomkowego Tyskiego.
ps.Gab niestety w beczki nie leje ale polecam Bonera z Zawiercia.Last edited by arzy; 2007-02-22, 07:41."Spotkałem się z kolegą / Bo kolega jest od tego / I wypada czasem spotkać się z nim"
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Bractwo Piwne
Skład Piwa
Piszę poprawnie po polsku!Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika solozzoSpytałem się czemu nie coś orginalnego?? Właściciele a co można innego zamówić. Akurat poleciłem im Jurand.Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MarusiaNo niech tylko Simon to przeczytaW trakcie aktualizacji: Moje receptury (na razie brak casu)Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika strzelczyk76Stawiam, że to Rogoźnik u mnie za miedzą - czyli budka nad zalewem - czynna sezonowo - pisał o niej Kiszot i inni http://browar.biz/forum/showthread.p...ght=Rogo%BCnik
piłem tam latem Strzelca i był bardzo dobry - chociaż i tak dużo osób brało butelkowe cudeńka z KP
ze względu na lokalizację proponowałbym coś z Zawiercia - Browar na Jurze, blisko, piwo w Chorzowie opłaca się sprzedawać bardzo tanio, więc nad zalewem powinno dobrze schodzić
Wpadę wiosną na rowerku sprawdzić co wybrałeś!
Obstawiam dokładnie tak samo
między dwoma jeziorkami jest naprawdę sporo ludzi i to od wiosny do wczesnej jesieni więc może jakieś fajne ciekawe piwko w przystępnej cenie, które przyciągnie uwagę wypoczywających tam ludzi
Chciałoby się aby to był GAB - najlepiej stout
Ale chyba najtrafniejszy wybór to byłoby to ciemne piwko z Zawiercia - najbliższa lokalizacja a i piwo naprawdę przednie
Jak tylko się sezon wędkarski na dobre na wiosnę zacznie - wpadnę na pewno zobaczyć jaki wybórTylko z butli!Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika huanghuaSolozzo, pamiętaj o wzięciu odpowiedniej prowizjivere sede vacante estComment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika bokuJa popieram propozycje ZIOMEK2. Dorzuciłbym tylko lany Imielin. Te piwa powinny być w hurcie tanie. Przypuszczam, że i ja u Was już piwo piłem.Comment
Comment