Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika pawel32
Wyświetlenie odpowiedzi
Browar Połczyn wznawia produkcję w kwietniu 2007
Collapse
X
-
- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika baklazanek Wyświetlenie odpowiedziReaktywacja na razie się nie kończy, gdyż za niedługo pierwsza partia piwa będzie opuszczała browar.
Danych technicznych nie zapamiętałemLast edited by Ahumba; 2007-09-04, 18:22.Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Ahumba Wyświetlenie odpowiedziDziś na Bemowie w Żabce zobaczyłem PET-a a wnim piwo z Połczyna pod nazwą Bromper (?) mocne.
Danych technicznych nie zapamiętałemWspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika pawel32 Wyświetlenie odpowiedziNo i pojawił się w Szczecinie Brewer, a konkretnie Brewer Strong. Zakupiony wczoraj w szczecińskiej "Fali". Butelka nie znanego mi typu o pojemności 0,66l. Zawartość alkoholu 7%, skład: słód jęczmienny, woda i chmiel. Na etykiecie pisze, że wyprodukowano dla Brewer Polska, ul. Piwna 10, Połczyn Zdrój - także nie wiadomo na pewno czy to produkt z Połczyna. Więcej informacji nie ma.
Wyprodukowano przez Brewer Polska Sp. z o.o. ul Piwna 10, 78-320 PołczynLast edited by Ahumba; 2007-09-05, 18:58.Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Ahumba Wyświetlenie odpowiedziDziś na Bemowie w Żabce zobaczyłem PET-a a wnim piwo z Połczyna pod nazwą Bromper (?) mocne.
Danych technicznych nie zapamiętałem
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika wil Wyświetlenie odpowiedziCzy możesz podać adres Żabki? Przynajmniej ulicę.Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Ahumba Wyświetlenie odpowiedziNa etykiecie z piwa powyżej napisano:
Wyprodukowano przez Brewer Polska Sp. z o.o. ul Piwna 10, 78-320 Połczyn
Z tego co wiem na razie tylko rozlewają piwo.Świat należy do młodzieży, młody robi - stary leży.
"W niebie nie ma piwa, więc pijmy je tutaj."
"denerwować się - mścić się na własnym zdrowiu za głupotę innych"
Comment
-
-
Właśnie powróciłem z okolic Koszalina i Połczyna. W tamtejszych sklepach pojawiły się trzy gatunki Brewera, rozlewane zarówno w puszki, jak i butelki. Napis na etykiecie /puszce/ bez zmian, t.j "Wyprodukowano przez Brewer Polska Sp. z o.o. ul. Piwna 10, 78-320 Połczyn" - udało mi się uzyskać informację bezpośrednio w browarze, gdzie zapewniono mnie, że te dostawy pochodzą zpierwszej w własnej warki. I oby to była prawda.
Comment
-
-
Kilka dni temu byłem nad morzem i kupiłem 2 butelki Brewer Pils. Nie dałem rady, kolejne piwo poszło w kanał. Mam niczym nieuzasadnioną nadzieję, że to przypadek. Trefna butelka albo chociaż jednorazowa hopska w browarze. Może będzie lepiej.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kangurpl Wyświetlenie odpowiedziWyprodukowano tyle tylko, że na Słowacji.
Z tego co wiem na razie tylko rozlewają piwo.
Comment
-
-
Od jakiegoś czasu kod paskowy nie musi oznaczać miejsca produkcji towaru. Robi to niezły bałagan, ale niestety tak jest.Piweczko Roku 2007 rozstrzygnięte!
W browar.biz: smrtan | w Piweczko.org: slobodan
Mój browar domowy
Etykiety moich piw domowych
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Jaroslav Wyświetlenie odpowiedziW Poznaniu Rompera widziałem już w kilku (np. Chwaliszewo 68, Wielka 7)"You can't be a real country unless you have a beer and an airline - it helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer."
(Frank Zappa)
"It is not from the benevolence of the butcher, the brewer, or the baker that we expect our dinner, but from their regard to their own interest. We address ourselves, not to their humanity but to their self-love" (Adam Smith)
Comment
-
Comment