Dokładnie można poczytać w głosie koszalińskim - www.gk24.pl powiat świdwin - tytuł.: Połczyn z pianką
Browar Połczyn wznawia produkcję w kwietniu 2007
Collapse
X
-
Super, że coś nowego się tworzy. Wkleiłam już artykuł w naszą prasówkę.Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
-
-
Czyżby szło ku lepszemu? Trzymam kciuki!"Ma jednak kraj polski napój warzony
z pszenicy, chmielu i wody, po polsku
piwem zwany; a gdy nic nadeń lepszego
do pokrzepienia ciała, jest nie tylko rozkoszą
mieszkańców, lecz i cudzoziemców
wybornym smakiem"
Jan Długosz, Historie Piwne
Moja strona www w początkowym okresie budowy
Comment
-
-
I to Czesi sie za to biora. Super wiadomosc!Popieraj małe browary!!!
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
Kurier wydawany w Szczecinie podał,że browar zatrudnia 34 osoby i już uruchomił produkcję,ale troszkę potrwa zanim piwo pokaże się na rynku.Ma być wprowadzonych na rynek kilka gatunków piw
Minus i to wielki-piwo ma być sprzedawane tylko w Petach i puszkach Coś mi tu nie gra ,Czech i taka lipa...
Prawie jak Piwo
SZCZECIN
Comment
-
-
-
-
Trochę konkretów (polecam także obszerny artykuł Baklazanka):
- browar wprowadzi początkowo na rynek cztery marki piwa: główną
BREWER, a następnie STAROVAR, BOHEMIAN oraz FULL
- Full będzie piwem dostępnym jedynie regionalnie (do 70 km od Połczyna Zdrój),
pozostałe marki aspirują do zdobycia rynku ogólnopolskiegoLast edited by Jaroslav; 2007-07-16, 21:24.
Comment
-
-
No i pojawił się w Szczecinie Brewer, a konkretnie Brewer Strong. Zakupiony wczoraj w szczecińskiej "Fali". Butelka nie znanego mi typu o pojemności 0,66l. Zawartość alkoholu 7%, skład: słód jęczmienny, woda i chmiel. Na etykiecie pisze, że wyprodukowano dla Brewer Polska, ul. Piwna 10, Połczyn Zdrój - także nie wiadomo na pewno czy to produkt z Połczyna. Więcej informacji nie ma.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika pawel32 Wyświetlenie odpowiedziNo i pojawił się w Szczecinie Brewer, a konkretnie Brewer Strong. Zakupiony wczoraj w szczecińskiej "Fali". Butelka nie znanego mi typu o pojemności 0,66l. Zawartość alkoholu 7%, skład: słód jęczmienny, woda i chmiel. Na etykiecie pisze, że wyprodukowano dla Brewer Polska, ul. Piwna 10, Połczyn Zdrój - także nie wiadomo na pewno czy to produkt z Połczyna. Więcej informacji nie ma.MM961
4:-)
Comment
-
-
Wygląda koszmarnie. I pytanie za 100 punktów dlaczego zielona butelka? Myślą, że ludzie pomylą z Lechem, Heinekenem czy Carlsbergiem?
Comment
-
Comment