Sklep internetowy Browar Grudziądz
Collapse
X
-
Napisałem maila, czy wysyłają na zachód, ale jak narazie zero odpowiedzi. A szkoda, bo napewno bym się załapał (oczywiście gdyby wysyłali).Comment
-
Dokonałem zakupów w sklepiku Grudziądza i muszę pochwalić browar za podejście do klientów internetowych. Szybkośc realizacji ekspresowa- dosłownie ciut ponad 48h od zamówienia do pojawienia się kuriera z paczką !!! Zawartość paczki dokładnie taka jak w zamówieniu - pełem asortyment z oferty sklepu. Małym minusem jest tylko fakt ze częśc etykiet jest nieco uszkodzona.Comment
-
Comment
-
Czytasz w moich myslach
Miałem zamiar napisać dokładnie to co Ty napisałeś , ale w ostatniej chwili wyciąłem to.
Oczywiscie ze piwo, a wspomniałem o tym bo być może dla kogoś innego etykiety będą bardziej wartościowe od piwaComment
-
Zawsze można poprosić aby do przesyłki dodali kopertę z etykietami. Co wiem to browar idzie na ręke na takie udogodnienia dla kolekcjonerów.Comment
-
Ten browar tak ma - trudno dostać butelkę z nieuszkodzaoną choćby minimalnie etykietą. A jak nie uszkodzona, to zakurzona. Mam na myśli normalny sklep, przez internet nie zamawiałem. Mogliby na dtym trochę popracować. MI osobiście nie przeszkadza, ale dla wielu jest to pewnie ważny szczegół.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzieComment
-
Pytanie do tych, którzy już kupowali: czy wasze kartony też były bez przegródek na butelki tak jak mój? Jakimś cudem dotarł w całości, ale to bardzo ryzykowne w taki sposób wysyłać, skoro się parę razy słyszało o potłuczonych przesyłkach z Czarnkowa (też Masterlink), którego kartony posiadają przegródki.Comment
-
Właśnie zamówiłem paczkę z tego browaru, mam nadzieję, że przyjdzie w całości, takie tylko pytanie, komputer mi padł pod koniec zamawiania, numer konta znalazłem na stronie, ale nie doczytałem, czy wystarczy w tytule przelewu umieścić tylko swoje imie i nazwisko?Comment