Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika woosaa
Wyświetlenie odpowiedzi
Sklep internetowy Browar Grudziądz
Collapse
X
-
Dokonałem zakupów w sklepiku Grudziądza i muszę pochwalić browar za podejście do klientów internetowych. Szybkośc realizacji ekspresowa- dosłownie ciut ponad 48h od zamówienia do pojawienia się kuriera z paczką !!! Zawartość paczki dokładnie taka jak w zamówieniu - pełem asortyment z oferty sklepu. Małym minusem jest tylko fakt ze częśc etykiet jest nieco uszkodzona.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika remfire Wyświetlenie odpowiedzi(...)Małym minusem jest tylko fakt ze częśc etykiet jest nieco uszkodzona.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika abernacka Wyświetlenie odpowiedziZamawiałeś etykiety czy piwo?
Miałem zamiar napisać dokładnie to co Ty napisałeś , ale w ostatniej chwili wyciąłem to.
Oczywiscie ze piwo, a wspomniałem o tym bo być może dla kogoś innego etykiety będą bardziej wartościowe od piwa
Comment
-
-
Zawsze można poprosić aby do przesyłki dodali kopertę z etykietami. Co wiem to browar idzie na ręke na takie udogodnienia dla kolekcjonerów.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika remfire Wyświetlenie odpowiedziMałym minusem jest tylko fakt ze częśc etykiet jest nieco uszkodzona.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Pytanie do tych, którzy już kupowali: czy wasze kartony też były bez przegródek na butelki tak jak mój? Jakimś cudem dotarł w całości, ale to bardzo ryzykowne w taki sposób wysyłać, skoro się parę razy słyszało o potłuczonych przesyłkach z Czarnkowa (też Masterlink), którego kartony posiadają przegródki.
Comment
-
-
Właśnie zamówiłem paczkę z tego browaru, mam nadzieję, że przyjdzie w całości, takie tylko pytanie, komputer mi padł pod koniec zamawiania, numer konta znalazłem na stronie, ale nie doczytałem, czy wystarczy w tytule przelewu umieścić tylko swoje imie i nazwisko?
Comment
-
Comment