Czy ktoś z Zielonej Góry i Kalisza może dowiedzieć się bezpośrednio u źródła czy browary te będą czynne i jak w dniach 01,02,03,04 maja?
Browary restauracyjne w długi weekend
Collapse
X
-
Browary restauracyjne w długi weekend
To inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.Tagi: brak
-
-
telefon Ci odcięto?- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
-
-
Z tego co wiem, a widziałem kartkę w lokalu, to haust będzie zamknięty w długi weekend. Tłumaczono mi, że wszyscy wyjeżdżają, ale nie pomyślano chyba, że mogą przyjechać . Nie jestem jedynie pewien w które dni konkretnie będzie zamknięty, ale chyba obejmie to zamknięcie dni wymieniona przez Ciebie.Ostatnia zmiana dokonana przez KULI; 2007-04-19, 15:13.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika KULITłumaczono mi, że wszyscy wyjeżdżają, ale nie pomyślano chyba, że mogą przyjechać . .
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusiahehe, no właśnie Ja miałam wcześniej nawet taki plan, żeby na długi weekend tam zajrzeć. Ciekawa polityka lokalowa. A może tam do Was do Zielonej faktycznie mało turystów przyjeżdża?
No stadionów u nas nie chcą jeszcze budować
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika KULINo stadionów u nas nie chcą jeszcze budować
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
Comment