Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kopyr
Wyświetlenie odpowiedzi
Nowy Frater
Collapse
X
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezes Wyświetlenie odpowiedzidokłanie! tym bardziej, że "szlaki" mieli już przetarte przez sprowadzane weizeny dla naszych podmiotów. Znali (na pewno bardziej niż orientacyjnie) o co walczą. Sądzę, że taki a nie inny wynik należy przypisać brakowi zdecydowania.
Chcę także podkreślić, że jestem przeciwnikiem naśladownictwa zwłaszcza w takiej formie, dlatego wszelkie elementy słowno-graficzne m.in. nowych Fraterów są chronione prawnie by w przypadku tego typu działań konkurencji móc bronić dobrego imienia marki Frater.
Pozdrawiam
Jacek
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ART Wyświetlenie odpowiedzizamieściłem wywiad z br. Belgia na temat nowych Fraterów: http://www.browar.biz/artykuly.php?id=125Piwna Praha-przewodnik po praskich lokalach z prawdziwym piwem
Przewodnik po miejscach gdzie warzy się i serwuje dobre piwo-Polskie Minibrowary
Piwne podróże po Czechach-Piwne Czechy
Polskie Minibrowary na FB - codziennie nowe informacje!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kopyr Wyświetlenie odpowiedziCo do wywiadu, to trochę jest to "pier..lenie o Szopenie". Jeden nawija nowomową marketingową, drugi wszędzie się zasłania tajemnicą.
Comment
-
-
A mnie zabrakło pytania o te drożdże, które niby sa w butelce, a których niewidać. Może niech zrobią promocję, czteropak plus mikroskopMilicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
(1+sqrt5)/2"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
"Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson
No Hops, no Glory :)
Comment
-
-
Widać Jacer, że nie czytałeś uważnie, przecież mowa była o unikalnych szczepach drożdży, pewnie właśnie na tym polega ich unikalność.
Co do Pszenicznego to muszę powiedzieć, że mimo iż za założenia jestem sceptycznie nastawiony do wszelkiego rodzaju udziwnień (cytując Kopyra "ani to witbier, ani to weizen") to w tym przypadku mamy do czynienia z naprawdę całkiem przyjemnym choć naciąganym pszeniczniakiem.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika jacerA mnie zabrakło pytania o te drożdże, które niby sa w butelce, a których niewidać. Może niech zrobią promocję, czteropak plus mikroskop
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Sokół83i obaj nadużywają słów: unikalny, wyjątkowy, niepowtarzalny itp
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika docent Wyświetlenie odpowiedziBrakuje mi w tym wywiadzie kluczowego pytania dotyczącego Fratra Podwójnego: Jaki jest sens pasteryzacji piwa refermentowanego w butelce?- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
Comment