Nic się nie zmieniło.Ostatnio próbowałem piw z Jabłonowa (pilsener, strong, mocne, super mocne) w butelkach pet 0,5l i nie wrócę do tych piw na pewno. A do Belfasta oczywiście tak.
Jabłonowo
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika PHBOBEKA mi najbardziej smakuje z JABŁONOWA PILSENER I STRONG A TAK NAPRWDE TO WSZYSTKIE PIWA Z JABŁONOWA SĄ OK!!! MOJA BABCIA CHOROWAŁA NAPIŁA SIĘ PIWA Z JABŁONOWA I WYZDROWIAŁA- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika lukexJa musze przyznać że 'pilsner' w butli jako piwo gornofermentacyjne (...)Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Browar Szlachecki w Warszawie (działalność zawieszona)
@WujcioShaggy Wuj na Twitterze, czasem coś napisze nawetComment
-
no już teraz mam nieodparte wrażenie że trolujesz- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Comment
-
Jest wysokoodfermentowane, ale dołem.Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Browar Szlachecki w Warszawie (działalność zawieszona)
@WujcioShaggy Wuj na Twitterze, czasem coś napisze nawetComment
-
"Wysokoodfermentowane" oznacza, że stopień odfermentowania brzeczki jest wysoki; nie ma nic wspólnego z tym, że fermentacja jest dolna.Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Browar Szlachecki w Warszawie (działalność zawieszona)
@WujcioShaggy Wuj na Twitterze, czasem coś napisze nawetComment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Wujcio_Shaggy"Wysokoodfermentowane" oznacza, że stopień odfermentowania brzeczki jest wysoki; nie ma nic wspólnego z tym, że fermentacja jest dolna.Comment
Comment