jaka jest roznicy miedzy glowica flach A i flach G? tzn, czy sa one wymienne , wazne ze flach? czy flach A nie pasuje na flach G... bo najczesciej nie pisza czy to A czy G tylko po prostu flach i mnie to zastanawia
flach A a flach G ?
Collapse
Related Topics
Collapse
-
W Czerniowcach od 1991 roku działa browar restauracyjny o nazwie Nasze Piwo, przez miejscowych zwanych Bawarią. Sukces komercyjny tego przybytku, opisanego już na forum - https://www.browar.biz/forum/piwo/pi...-czerwonoarmij...3 Photos
-
Channel: Ukraina
2021-04-23, 21:10 -
-
Triavna nie leży na szczególnie uczęszczanych szlakach turystycznych, przynajmniej dla gości z zagranicy którzy najczęściej zaglądają do pobliskiego Velikego Tyrnova. Ale wśród Bułgarów, jak zauważyłem małe miasteczko położone w dolinie górskiej, ma niezłe wzięcie.
Centrum...3 Photos-
Channel: Bułgaria
-
-
To ciekawe że miasto założone w 1784 roku, ma obecnie już piątą nazwę. W zależności od tego z której strony wiał wiatr historii, tak często zmieniała się jego nazwa. Być może że kiedy tam kiedyś zaglądnę, będzie się nazywało jeszcze inaczej. Ale dajmy temu spokój, to w sumie...3 Photos
-
-
-
Duży barak stłamszony wręcz przez okalające go wielkie blokowiska, był celem mojej wizyty po kijowskich mikrusach. Okolica taka sobie, a żar lał się z nieba niemiłosiernie.
Wręcz wymarzony czas na przepłukanie gardła czymś chłodnym z pianką.
Wnętrze zastawione jest...3 Photos-
2023-07-09, 16:39 -
-
Będę sobie wpisywał co ma trafić wieczorem do degustacji, bo potem się okazuje że ociecWerner zgarnia puchy i butelki przez co mam mniejszą motywację do napisania czegoś więcej.
Piszą na opakowaniu że to kooperacja z producentem chmielu Polish Hops (nie wiem na czym to polega...-
Channel: Piwo - konkretnie
-
- Loading...
- Koniec listy.