Witam doświadczonych i proszę o radę. Chcę na stałe wprowadzić do oferty piwa z Browaru Konstancin. Proszę o propozycje, które pozycje z tego browaru polecacie?
Dzięki i pozdrawiam.
Poczytaj recenzje i sam wyrób sobie zdanie.
IMO, z tych które piłem dobre wrażenie sprawiły Mazowieckie Ekologiczne i Mazowieckie Mocne. Bardzo ładna piana, niezły smak pomimo sporej mocy i jakiś pomysł w postaci zaakcentowania "ekologiczności" tych piw.
Podzielam zdanie Kopyra, ja dodałbym jeszcze Mocnego Warszawiaka, moim zdaniem lepszego od Mocnego Mazowieckiego. Ogólnie co do piw z Konstancina (o czym pewnie wielu je pijących wie) - są bardzo nierówne, o czym sam się przekonałem wielokrotnie - bywają warki znakomite, ale tez i słabe, z charakterystycznym posmakiem konstancinskim, ale to chyba dotyczy nie tylko browaru Konstancin.
Napewno Konstancin Mocny który jest znakomity. Z Mocnym ekologicznym różnie bywa. W zależności od warki raz jest dobre raz nie. Słabsza odmiana ekologicznego jest ok. Zdrojowe również niczego sobie. Dobrze również byłoby postarać się o niepasteryzowane. Pozdrawiam
Dzięki za sugestie
Zamówiłem kilkaset niepasteryzowanych oraz całą resztę w miksie. Zobaczymy, jak nasi konsumenci je ocenią. Po pierwszej degustacji niepasteryzowanego podejrzewam, że w ankiecie na piwo roku 2007w bstoku w kat niepast. konstancin może być zaraz po żywym.
Oczywiście. Jesli jest mozliwosć to zamow możliwie jak najwięcej ich wyrobów a pózniej sam zobaczysz co schodzi i tego weżmiesz już wiecej. W końcu im lepszy wybór piwa w sklepie tym lepiej (przynajmniej tak mi się wydaje jako konsumentowi). Ewentualnie jeśli będą jakieś niszowe smaki to weż tego mniej i popularyzuj w narodzie idee innych walorów smakowych niźli tylko pils i strong. Uważaj na niepastery - jak wiesz mają krotki okres ważności więc lepiej brać je częściej a w mniejszych ilościach. Powodzenia.
Piętnastego czerwca roku dwa tysiące czwartego zbóje z bandy Heńka zamkły "Królewskiego" !!!
1944 - brunatni niszczą Browar Haberbuscha. W 60. rocznicę zieloni niszczą Browar Warszawski. Zbiór etykiet z Tanzanii, zbiór polskich bloczków kelnerskich sprzed 1945 roku i et z motywem borsuka na Facebooku
Comment