Które piwa z browaru Konstancin wybrać do sklepu?

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Czes
    Kapitan Lagerowej Marynarki
    • 2001.06
    • 752

Wbrew pozorom to dobra wiadomość!
    Browar zainwestował w nową stację uzdatniania wody, więc przerwa jest natury technicznej.
    O!Nanobrowar Domowy "PiwU"

Comment

Related Topics

Collapse

• Alkoneser
      Browary restauracyjne w Polsce
      Alkoneser
      Cześć,
      mam taki niecny plan odwiedzin wszystkich browarów restauracyjnych w Polsce, tylko problem stanowi ustalenie ich kompletnej listy. Już myślałem, że mi się to udało i takich miejsc jest 109, ale w zeszły weekend byłem w Giżycku i okazało się, że tam również jest minibrowar...
      2024-08-05, 12:26
    • darekd
      Mount Saint Bernard Abbey, Tynt Meadow
      darekd
      Jedyny klasztor trapistów w Anglii i jedyny browar trapistów w Wielkiej Brytanii!

Opactwo założone w 1835 i prawdopodobnie mnisi warzyli tam piwo w XIX w. Jednak współczesny browar pierwszą warkę wypuścił w 2018 r. (wcześniej mnisi prowadzili mleczarnię). Do lata 2019 r. wyprodukowano
      ...
      2023-02-08, 00:16
    • dadek
      Mörfelden-Walldorf, Hintergasse 4, Faselbräu
      dadek
      Małe, spokojne miasto (a właściwie dwa połączone administracyjnie w jeden organizm) położone 17 km na południe od Frankurtu (am Main). Dojazd pociągiem z Frankfurt Hauptbahnhof zajmuje 17 minut ale nie należy wysiadać na stacji Walldorf a na następnej Mörfelden. Z dworca droga jest prosta...
      2023-09-30, 01:34
    • Orzech1988
      XI Częstochowski Konkurs Piw Domowych Bractwa Piwnego
      Orzech1988
      Częstochowski Krąg Lokalny Towarzystwa Promocji Kultury Piwa BRACTWO PIWNE
      zaprasza piwowarki i piwowarów domowych do wzięcia udziału w
      XI Częstochowskim Konkursie Piw Domowych Bractwa Piwnego

Termin konkursu będzie zgodny z V Częstochowskim Festiwalem...
      2020-01-15, 18:07
    • bastion
      Ukraina, Mikolaiv, Sportivna 9, Pub Drunk Patrick.
      bastion
      W obecnej sytuacji, kiedy ze wszystkich stron dochodzą do mnie ponure wiadomości z Ukrainy, postanowiłem na przekór zrobić sobie małą retrospekcje z miejsc w których tam kiedyś byłem, a które być może zostały całkowicie zniszczone.
      Jednym z takich jest mikrus, położony na brzegu...
      2022-04-21, 22:14
    • Loading...
    • Koniec listy.
    Przetwarzanie...