Chciałbym iportować pewną markę piwa z UE do celów handlowych lecz zupełnie nie wiem "z czym to się je". Jak wygląda kwestia akcyzy, wszelkich formalności itd.
Import piwa z UE - jakie formalności?
Collapse
X
Related Topics
Collapse
-
Wahałem się, gdzie to wpisać, bo mamy do czynienia z kooperacją litewskiego browaru z polskim kontraktowym Dzikim Wschodem, ale jako że na puszce naklejono kwit, że to import, niech więc będzie, że import, choć chmiele z Polish Hops i nazwa wskazuje, jakie.
Alk. 4, 7%. E, brak.
...-
Channel: Litwa
2024-09-28, 21:25 -
-
Jest jakiś sposób na import danych z Brewtarget 1.2.4 do 2.3.0 ?
-
Channel: Kołyska piwowarska
2017-03-06, 12:54 -
-
Jak wynika z etykiety to koinicjatywa blogerów, szynkarzy i piwowarów przy wsparciu PolishHops, czyli chmielarzy. Napaliłem się na to piwo jak szczerbaty na suchary, bo połączenie klasyka z mocniejszym chmieleniem z polskich odmian zawsze budzi moje zainteresowanie. W sumie takie same miałem...
-
Channel: Piwo - konkretnie
2023-04-21, 13:39 -
-
Pojawiło się tych różnych wypustów Pinty w puszkach po różnych marketach, stąd i moje zainteresowanie, podsycone jeszcze kopyrowymi fimami. Tu akurat nabyte w Kaufie, ale chyba dostępne też poza sieciówkami. 9,99-10,99 PLN. Już przy Pinta Starter dla sieci Żabka miałem wątpliwości o...
-
-
-
(...) Konsekwentnie do starych wytycznych i wcześniejszego posta wpiszę co wiem. Czyli nie wiem gdzie
I oczywiście na wieki tak zostanie...
Jak już w powyższym wątku wspomniałem, a niestety temat jest wyczerpany... było sobie piwo. Za 6,99 PLN w znanym sieciowym sklepie, w kącie...-
2023-03-27, 17:13 -
- Loading...
- Koniec listy.
Comment